- 28 Şubat 2012
- 591
- 184
-
- Konu Sahibi penpepanter38
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için rabbim evladınızı bağışlasın. Peki adet gecikene kadar hep devam etti mi hassasiyet?Famerayi bilemem ama benim hamileligimde gouslerim ciddi derecede sismisdi dolgundu ve sanki sut dolmus gibiydi hassasdi ve sende hamile kalabilirsin canim kendini olumsuzlama insallah vardir
Ben 10 haftalikken kurtaj olmak zorunda kaldim bos gebelikdi ama kurtaj oldukdan sonraya kadar bile hassasiyet ayni siddetiyle devam etmisdiÇok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için rabbim evladınızı bağışlasın. Peki adet gecikene kadar hep devam etti mi hassasiyet?
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm nasip böyleymişBen 10 haftalikken kurtaj olmak zorunda kaldim bos gebelikdi ama kurtaj oldukdan sonraya kadar bile hassasiyet ayni siddetiyle devam etmisdi
Aynen bende bekliyorum adetime bes gun var insallah sende hamilesindir bendeÇok geçmiş olsun çok üzüldüm nasip böyleymiş
Belirtin var mı peki canımAynen bende bekliyorum adetime bes gun var insallah sende hamilesindir bende
Hayir bir belirtim yok malesefki benim vicudum artik kendi kendine belirti uyduruyorBelirtin var mı peki canım
Benim de sanki göğüs ağrım azalmaya başladı galiba yine fiyasko olacak bakalım.Hayir bir belirtim yok malesefki benim vicudum artik kendi kendine belirti uyduruyorbende onu anliuorum bunlar belirti deyil diye biliyorum
Arkadaşım maşallah Allah yavrunu bağışlasın. Peki biraz anlatabilir misin farkı?Ben hamile olduğumu göğüs ağrımdan anladım diyebilirim adetime 4 gün kala erken gebelik test yaptım ve çok net anında 2 çizgi gördüm elhamdulillah. Bence adete yakınken olan göğüs ağrısıyla hamilelik göğüs ağrısı çok farklı eğer vucudunuzu iyi tanıyorsanız burdan anlayabilşrsiniz