- 27 Ocak 2024
- 14
- 2
- 1
- 22
- Konu Sahibi azaleaeternal
-
Evet alcam ama bekleyim dedim sonuçtan kaynaklı gereksiz heyecana girersem üzülmekten korkuyorum stresten gecikmişse bideBence 5 gün gecikti diyosun test yapsan çıkar
Yaptığınız zaman haber verin merak ettim umarım vardırEvet alcam ama bekleyim dedim sonuçtan kaynaklı gereksiz heyecana girersem üzülmekten korkuyorum stresten gecikmişse bide
merhaba kalbinizi ferah tutun yüksek ihtimalle vardırMerhabalar 1,5 yıldır evliyim. Düzenli olarak geri çekilme yoluyla eşimle birlikte oluyorum ama daha önce hiç hamile kalmadım. Adetim 5 gün gecikti acaba gelir mi gelmez mi hiç anlamıyorum bu olaylardan çok tecrübesizim ve heyecanlıyım. Adet gecikmesinden sonraki 5 günde asla hiç birşey hissetmedim, 5. Günde hafif ağrımsı bulantımsı şeyler yaşıyorum.
Sizce;
Hamilelik testi yapsam mı?
Yapsamda ne zaman yapsam?
Yoksa beklemeli miyim?
Maalesef ki tek çizgi ama bugünde en son ki reglmin üzerine 35. Gün normalde 28 gün sürer üstelik stresten veya başka sağlık durumundan olabilir mi ya da acaba testin yanlış olma ihtimali var mı ki bence yok amaYaptığınız zaman haber verin merak ettim umarım vardı
Maalesef negatif çıktı evde yaptığım testtemerhaba kalbinizi ferah tutun yüksek ihtimalle vardır
Merhaba erken gebelik testi mi yaptınız yoksa kaset test miMaalesef ki tek çizgi ama bugünde en son ki reglmin üzerine 35. Gün normalde 28 gün sürer üstelik stresten veya başka sağlık durumundan olabilir mi ya da acaba testin yanlış olma ihtimali var mı ki bence yok ama
Bence siz bi kaç gün sonra kan verin, En garanti emin olma yolu. İnşallah hayırlı zamandan hayırlısıyla minik mucizenizin müjdesini paylaşırsınızMaalesef ki tek çizgi ama bugünde en son ki reglmin üzerine 35. Gün normalde 28 gün sürer üstelik stresten veya başka sağlık durumundan olabilir mi ya da acaba testin yanlış olma ihtimali var mı ki bence yok ama
resim atabilir misinizMaalesef negatif çıktı evde yaptığım testte
Erken gebelik testi yaptım arada bı fark oluyor mu reglm zaten gecikeli oldu nerdeyse 1 haftaMerhaba erken gebelik testi mi yaptınız yoksa kaset
Maalesef ki attım silik çizgi bile yoktu onun için soruyorsanız arkasından flaş bile tuttum daha net göreyim diyerekten ama maalesefresim atabilir misiniz
Adet gorsemde görmesemde artık doktora gitmek zorunda kalicam çünkü 28 günde gelen adetim 36. Gününe girdi maalesefBence siz bi kaç gün sonra kan verin, En garanti emin olma yolu. İnşallah hayırlı zamandan hayırlısıyla minik mucizenizin müjdesini paylaşırsınız
Bende aynı şeyi yaşamıştım ve hamileydinMerhabalar 1,5 yıldır evliyim. Düzenli olarak geri çekilme yoluyla eşimle birlikte oluyorum ama daha önce hiç hamile kalmadım. Adetim 5 gün gecikti acaba gelir mi gelmez mi hiç anlamıyorum bu olaylardan çok tecrübesizim ve heyecanlıyım. Adet gecikmesinden sonraki 5 günde asla hiç birşey hissetmedim, 5. Günde hafif ağrımsı bulantımsı şeyler yaşıyorum.
Sizce;
Hamilelik testi yapsam mı?
Yapsamda ne zaman yapsam?
Yoksa beklemeli miyim?
Peki ne zaman öğrenmişti iz hamile olduğunuzuBende aynı şeyi yaşamıştım ve hamileydin
Aslında şuan çokta hazır değiliz ama tabi ki de olursa nasıl sevinmeyelimMerhaba geri çekilme her zaman güvenli olmuyor ama hamilelik düşündüyseniz yada o kafayla birliktelik olduysa belki psikolojik olarak gecikebiliyor yada dk kullanıp bıraktıysanız da oluyor bence hcg verin istiyorsanız umarım gebesinizdir
5 gün geçmiş bence erken gebelik de yapabilirsinizAslında şuan çokta hazır değiliz ama tabi ki de olursa nasıl sevinmeyelim2 gün daha bekleyip kan testi yaptırmaya gidicem
Yaptım dün ama negatif çıktı geç döllenmeden kaynaklı olabilir mi ya da farklı sağlık problmiyle alakalı mi diye düşünüyorum5 gün geçmiş bence erken gebelik de yapabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?