Hamile olabilir miyim

yoncaistee

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2024
100
12
yaklasık 12 hafta önce erkek arkadasım gobek deligime bosaldı (12 hafta icinde 2 kez regl oldum) sonuncu olmam gereken regl baya gecikti kan testi verdim beta HCG 0.2 cıktı evde test yaptım o da negatif sizce neden oldu bu durum tekrar kan testine gerek var mı

cok komiksin ucube
.. konuya cevap vermek gerekirse göbek deliğine ya da direkt cinsel bölgene boşalmasıyla gene kalmazsın bizzat ilişki yaşayıp içine boşalmış olması gerekir he o da yumurtlama gününe gelecek de anca o zaaman hamile kalırsın beta 0.2 gibi değerler “ben yokum ben negatifin allahıyım” diye bağıran değerlerdir adet gecikmen hamile kalma stresinden kaynaklıdır büyük ihtimalle ve gebe olsaydın emin ol 12 haftada o değerler uçardı sözün özü için rahat olsun göbeğine ağzına yüzüne eline boşalmayla hamile kalınmaz. ama sana tavsiyem bu streslere girmemek için korunmak ve önlem almak

askim göbek deliğinden gebe kalınmaz. bir çok sebep olabilir reglini geciktiren. mevsim gecislerinde 10güne kadar gecikme normal kabul edilir mesela. zaten arada 2 kez regl olmussun yani. kan testi de yanılmaz. kaç ay olmus gebe olsan çıkardı. endişe etme.

Bende 17 gündür regl olmadım 25.07 tarihinde kan testi verdim 0.2 çıktı hala da regl olmadım gebelik olabilirmi acaba

Böyle ihtimaller ile kendinizi yiyip bitirmek yerine tavsiyem korkuyorsanız bir şey yapmayın. Yapıyorsanız da süreci öğrenin bilin öyle yapın. Teknoloji çağında yaşıyoruz . Forumlara böyle şeyler yazarak öğrenemezsiniz . Kendinizi geliştirin .Yaşınız kaç bilmiyorum ama kendi kendinizi boş fikirlerle doldurmayın. gelecekte ihtimal düşünüyorsanız kan testi verin öğrenin . Zor değil.

Gerçekten hayret ediyorum bu sorulara. Hani o haltı biliyorsun üreme konusunu nasıl bu kadar bilmiyor olabilirsin ? Göbek deliğine boşalıp nasıl hamile kalabilirsin nolur açıklar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…