• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olabilir miyim

Soruicinn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2023
28
5
1
24
resit degilim daha once iliskim olmadi fakat belirtiler yasiyorum, adetim normalinden farkli ve gec geldi onun disinda gogsumun kahve rengi kisminda buyume var istahsizim basim donuyor midem bulaniyor ve stres yuzunden olan adetim 1 aksam boyunca gelmedi ve saha sonrasında geldiğinde ise bol yunurtalik agrili ve koyu renkti ilkinin yerlesme kanamsi olabileceginden supheleniyorum okb hastasiyim cok sacma olacak ama bana bir yerden bi sekilde sperm bulasmıs olabilir mi 20dkdan uzun sure yasiyorlarmis herhangi bir temas sikinti yapar mi

resit degilim daha once iliskim olmadi fakat belirtiler yasiyorum, adetim normalinden farkli ve gec geldi onun disinda gogsumun kahve rengi kisminda buyume var istahsizim basim donuyor midem bulaniyor ve stres yuzunden olan adetim 1 aksam boyunca gelmedi ve saha sonrasında geldiğinde ise bol yunurtalik agrili ve koyu renkti ilkinin yerlesme kanamsi olabileceginden supheleniyorum okb hastasiyim cok sacma olacak ama bana bir yerden bi sekilde sperm bulasmıs olabilir mi 20dkdan uzun sure yasiyorlarmis herhangi bir temas sikinti yapar mi
Yok icin rahat olsun az hint filmiizle endise etmene gerek yok😂😂

Beni korkutan sey bacak agrisi ve aerola buyume si yasamam bunlar sadece hamilelikte oluyomus onun disinda sorunun mantiksiz oldugunu biliyorum maalesef

Lütfen içini rahat tut ve sakinleş psikolojik olarak kendini baskıladıkça vücudun buna tepki veriyor sadece.Bir nevi sen kendini vücudun da seni kandırıyor.Öyle bir şey olamaz rahatla canım bu yaşta böyle şeylerle kendini sıkma düşünme dahi😘

Lütfen içini rahat tut ve sakinleş psikolojik olarak kendini baskıladıkça vücudun buna tepki veriyor sadece.Bir nevi sen kendini vücudun da seni kandırıyor.Öyle bir şey olamaz rahatla canım bu yaşta böyle şeylerle kendini sıkma düşünme dahi😘
tesekkur ederim ama aklimdaki dusuncelerden bir turlu kurtulamiyorum bugun kan gelmesi durdu ama hala gogus ve bacak agrim var

Hayatımda daha saçma bir konu okumadım. Daha önce ilişki yaşamadın ama hamile miyim diye soruyorsun. Yüksek ihtimalle ilişki yaşadın basına gelenleride bu şekilde sorup öğrenmek istiyorsun. Reşit olmayanlarda cinsellik olmamalı ya. Ayrıca korkma gerekli önlemleri aldıysan hamile değilsin.

İçini rahat tut. Adet düzensizliği zaten stres ile alakalı bir şey. Spermin bulaşıp seni hamile bırakması için bir sürü koşul var ve milyonda bir ihtimal bile değil. Yeterli sıcaklıkta olmalı, yumurtalıklara kadar ulaşmalı, o esnada yumurtlama gerçekleşiyor olmalı vs vs. Affedersin biri doğrudan vajinanın üstüne boşalıp sperm içeri akmadıysa bahsettiğin şekilde hamile kalmak imkansıza yakın. Yani binlerce yıldır insanlar ortak tuvalet banyo kullanıyor. Böyle bir ihtimal olsa evlerde de kadın erkek tuvaletleri ayrılmalıydı. İçin ferah olsun. Hastalığını ve endişelerini anlayabiliyorum. Rahat ol. Vücudunu akışa bırak kendi dengesini bulur o zaten. Sağlıcakla kal⚘

tesekkur ederim ama aklimdaki dusuncelerden bir turlu kurtulamiyorum bugun kan gelmesi durdu ama hala gogus ve bacak agrim var
Göğüs ve bacak ağrısını bir tek hamileler yaşamıyor.Al ben hamile değilim ama belimde ağrıyor göğüslerimde bacağımda. Bir yerden sperm bulasipta hamile kalma imkanın zaten yok hamile kalmak öyle dizilerde gördüğünüz kadar kolay bir şey değil.Biz 3 senedir deniyoruzda olmuyor sperm bulaşıp da hamile kalınsa ben herhalde 10 tane çocuk doğururdum.Kafandan sil at bu düşünceleri senin bu yaslarda derslerinden ailenden arkadaslarindan baska bir sey düşünmemen lazım.

Back
X