Merhaba kızlarr ben 9 aylık evliyim herhangi bir korunma yöntemi kullanmak istemedim sonrasında hormanlarla alakalı problem yaşamaktan korktuğum için geri çekilme yöntemini kullanıyoruz bu ay adetim 2 gün erken geldi ve sadece 3 gün sürdü normalde 6 gün sürüyor adetim bittikten 2 gün sonra yine kanama geldiğini gördüm tamamen bittiği için tuhaf geldi ama o kadar umursamadım fakat sonrasında mide bulantısı baş dönmesi ve ağrısı yüzde sivilcelenme sıcak basması ve en fazlası şişkinlik ve iştah artması yaşadım aranızda 2 adet dönemi arasında hamile olduğunu öğrenen var mı tecrubelerinizden beni de yararlandirir misiniz?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile olabilir miyim
- Konu Sahibi DamAk
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Kasım 2020
- 2.755
- 1
- 3.616
- 83
Benim adetim erken gelmişti ne kadar sürdüğünü hatırlatmıyorım ancak aşırı şişkinliğim vardı sürekli gaz çıkarasım geliyordu. İdrarınız ne renk ona dikkat edin aşırı koyu sarı ise test yapınMerhaba kızlarr ben 9 aylık evliyim herhangi bir korunma yöntemi kullanmak istemedim sonrasında hormanlarla alakalı problem yaşamaktan korktuğum için geri çekilme yöntemini kullanıyoruz bu ay adetim 2 gün erken geldi ve sadece 3 gün sürdü normalde 6 gün sürüyor adetim bittikten 2 gün sonra yine kanama geldiğini gördüm tamamen bittiği için tuhaf geldi ama o kadar umursamadım fakat sonrasında mide bulantısı baş dönmesi ve ağrısı yüzde sivilcelenme sıcak basması ve en fazlası şişkinlik ve iştah artması yaşadım aranızda 2 adet dönemi arasında hamile olduğunu öğrenen var mı tecrubelerinizden beni de yararlandirir misiniz?
- 30 Mart 2009
- 14.454
- 1
- 64.806
- 1.123
Hormonlu herhangi bir korunma yontemi sizi fiziksel ya da ruhen rahatsiz ediyorsa prezervatif kullanin. Bu sekilde korunmazsiniz cunkuMerhaba kızlarr ben 9 aylık evliyim herhangi bir korunma yöntemi kullanmak istemedim sonrasında hormanlarla alakalı problem yaşamaktan korktuğum için geri çekilme yöntemini kullanıyoruz bu ay adetim 2 gün erken geldi ve sadece 3 gün sürdü normalde 6 gün sürüyor adetim bittikten 2 gün sonra yine kanama geldiğini gördüm tamamen bittiği için tuhaf geldi ama o kadar umursamadım fakat sonrasında mide bulantısı baş dönmesi ve ağrısı yüzde sivilcelenme sıcak basması ve en fazlası şişkinlik ve iştah artması yaşadım aranızda 2 adet dönemi arasında hamile olduğunu öğrenen var mı tecrubelerinizden beni de yararlandirir misiniz?
Evet haklısınız ilginiz için teşekkür ederim hamilelik evet düşünüyorum ama şuan değil o yüzden ikilemde kaldım çünkü ailemde hormonla alakalı problem yaşamış olanlar var keza bende çocuk yaşlarda büyüme hormonu tedavisi gördüm kadın doğum kontrolümde çok şükür doğurganlık hiç bir sorunum olmadığı söylendi ama ben yine de ertesi gün hapı gibi yöntemleri tercih edemiyorumHormonlu herhangi bir korunma yontemi sizi fiziksel ya da ruhen rahatsiz ediyorsa prezervatif kullanin. Bu sekilde korunmazsiniz cunku
- 30 Mart 2009
- 14.454
- 1
- 64.806
- 1.123
Ertesi gun hapi da zaten korunma yontemi degil biraz bu konuyu arastirin isterseniz sizEvet haklısınız ilginiz için teşekkür ederim hamilelik evet düşünüyorum ama şuan değil o yüzden ikilemde kaldım çünkü ailemde hormonla alakalı problem yaşamış olanlar var keza bende çocuk yaşlarda büyüme hormonu tedavisi gördüm kadın doğum kontrolümde çok şükür doğurganlık hiç bir sorunum olmadığı söylendi ama ben yine de ertesi gün hapı gibi yöntemleri tercih edemiyorum
Bende öyle düşünüyordum ama doktor ertesi gün hapı alarak korunabileceğimi söylediğinde korunma yöntemi olduğunu öğrenmiştimErtesi gun hapi da zaten korunma yontemi degil biraz bu konuyu arastirin isterseniz siz
- 30 Mart 2009
- 14.454
- 1
- 64.806
- 1.123
Doktoru degistirin ne gunlere kaldik, tabi bu kadar beyin gocu olunca ne olacaktiBende öyle düşünüyordum ama doktor ertesi gün hapı alarak korunabileceğimi söylediğinde korunma yöntemi olduğunu öğrenmiştim
Doktorum değişti zaten şuan farklı bir doktora gidiyorum fakat randevu alınca çok uzun zaman sonraya veriyor içimde şüphe olduğu için ilaç dahi kullanmıyorum umarım aynı şeyleri yaşayan birileri vardırErtesi gun hapi da zaten korunma yontemi degil biraz bu konuyu arastirin isterseniz siz
Adetiniz bittikten sonra mi öğrendiniz hamile oldugunuzuBenim adetim erken gelmişti ne kadar sürdüğünü hatırlatmıyorım ancak aşırı şişkinliğim vardı sürekli gaz çıkarasım geliyordu. İdrarınız ne renk ona dikkat edin aşırı koyu sarı ise test yapın