• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim?

Beyaz papatya16

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2022
110
56
18
25
Kizlar sat 18mayis bat 18 haziran ama gelen giden yok henuz 2 ay once duşuk yapmistim simdi gunum gecti ve adrt olcakmisim gibi hissediyorum ama olmuyorum. Bagirsaklarim hareketli ilk iki gun siddetli bas agrisi vardi bel kasik agrisi dunden bugune de pecete ile sildigim zaman hafif kahverengi akinti bunlari yasayip hamile oldugunu ögrenen var mi lutfenn yardimci olun test yaptirip uzulmek istemiyorum artik beklemek istiyorum biraz daha

2 ay önce düşük yapmışsınız adet düzeniniz henüz oturmamış olabilir. Hamile de olabilirsiniz test yapmadan bilemezsiniz ki.. 😔 bence test yapın. Bir beklenti içine girmeden sadece ne olduğunu öğrenmek için yaparsanız negatif sizi daha az üzer gibi düşünüyorum.
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah vardır. 🙏🏼

Kizlar sat 18mayis bat 18 haziran ama gelen giden yok henuz 2 ay once duşuk yapmistim simdi gunum gecti ve adrt olcakmisim gibi hissediyorum ama olmuyorum. Bagirsaklarim hareketli ilk iki gun siddetli bas agrisi vardi bel kasik agrisi dunden bugune de pecete ile sildigim zaman hafif kahverengi akinti bunlari yasayip hamile oldugunu ögrenen var mi lutfenn yardimci olun test yaptirip uzulmek istemiyorum artik beklemek istiyorum biraz daha
Canım aynı şeyleri yaşıyoruz benimde 19 u olmam lazımdı olmadım halada yok bende 3 yıldır uğraşıyorum ama ne düşük ne kimyasal hiçbirini yasamadim

Bende hamileligimin ilk haftalarinda vardi ama suan bat dan hemen iki gun sonra oldu adet olcam gibi hissediyorum olmuyorum da agrilarim batmalarim var bilemiyorum yarin saglik ocagina giderim galiba olmazsam

Back