19 yaşındayım. 13 yaşında ilk reglimi oldum ama o zamandan beri hiçbir zaman düzenli regl olmadım, bazen 6 ay boyunca geciktiği bile oluyordu, doktora gittiğimde kist olduğunu söylemişti ama çok üstüne düşmedim sonrasında. Ama son 4-5 aydır reglim genellikle düzenli geliyordu. erkek arkadaşımla 1 senedir korunmasız (geri çekilme ile) düzenli bir cinsel hayatımız var. Fakat en son 16 ocakta regl oldum, yani 2 aydır reglim gecikiyor. en son 21 şubatta ilişkiye girmiştik. 5 defa idrar ile test yaptım bir tanesi dışında hepsi negatif çıktı (pozitif olanın resmini koydum). 3 gün boyunca aşırı az bir şekilde hatta iç çamaşırı bile neredeyse az lekeleyecek kadar kahverengi kan geldi ilk gün diğer günlere göre daha fazlaydı, reglim başladı sandım ama regl gibi değildi. Midemden garip guruldamalar geliyordu. Şu an hepsi geçti. Gecikme dışında hiçbir hamilelik belirtim yok. bu lekelenmelerin olduğu ikinci gün %99.8 garanti sonuç yazan testten yaptım o da negatif çıktı. adet söktürücü tarlusal aldım onu kullandım bugün hap bitti. hamile olma ihtimalim var mı çok korkuyorum uyuyamıyorum?