Hamile olabilir miyim?

oylesinebihesap

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2023
11
0
6
22
merhabalar, ben 27 şubat gunu bi cinsel iliski yasadim. korunmadik ama icime bosalmadi hic. ben yine de önlem olarak ertesi gun hapi aldim iliskiden 1-2 saat sonra. ayın 7 si adet günümdü ama 6 sında kanamam başladı fakat ayni zamanda grip de oldugum icin agri kesici tukettim. normal zamanlarda agri kesici reglimi kesiyor. 2. günümde adetim kesildi ve aksam tekrar basladi ama agrim cok olduğu icin ben yine ilac kullandim ve tamamen kesildi kanamam. normalde 4 5 gün sürerdi kanamam. daha sonrasında meme hassasiyetim devam etti. simdi de ara ara lekelenmelerim oluyor. 3 gun once hamilelik testi yaptim negatif cikti. intenretten baktim bu lekelenme ve adet düzensizliği meme hassasiyeti icin ertesi gun hapinin yan etkisi diyor sizce de dogru mu?

Regl olduysanız nasıl hamile olma ihtimaliniz olsun ki?

Adet gördüğün için gebelik olmaz gebelikte reglinin geçtiği anda test yapılır öyle öğrenirsin ertesi günü hapı hakkında bilgim yok lakin görüldüğü üzere sen adet zamanı ağrı kesici kullandığın için kesilmiş sokulememissin buyuzden göğsündeki ağrı devam ediyor olabilir ....

adet mi yoksa yerlesme kanamasi mi biraz korktum açıkçası o yuzden danışmak istedim

ay cok tesekkur ederim içim rahatladi zaten o kanamadan sonra test yaptim ve negatif cikti tekrarlamama gerek yok o zaman degil mi?
Bence tekrarlamanıza gerek yok sadece regl döneminde mümkün olduğunca ağır ilaçlar almamaya bakın ve ertesi gün hapını yılda 1-2 defadan fazla kullanmamaya çalışın, rica ederiim

hamilelik şüphen oldugunda ilaç kullanmamalisin antibiyotik zarar verirde. adetin tam gelememiş ilaclar kesmiş. inşallah en yakın zamanda kalırsın
antibiyotik kullanmadim sadece agri kesici ictim o da mecburdum cunku cok agrim vardi acillik olmak istemedim. suan hamile kalmak son istediğim sey ama isteyen bakabilecek herkese nasip olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…