Hamile olabilir miyim?

huzurlupisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2023
8
1
1
28
Hanımlar merhaba. Dün akşam yaptım bunu bugün de hastaneye gittim test yaptırdım ama negatif çıktı. Bulantım var hafif baş dönmesi var adet olacakmişim gibi sancı da var çok halsizim dünde kahve rengi bı lekelenmem oldu sadece sizde neden ?

Kanda yükselmeden idrara beta hcg geçmez
Kuruma çizgisi olabilir
Hatta test sorunlu da olabilir
Ama kan testi ilk aşamada net bilgidir

benımde gecen ay öyle olmustu ıkısıde sılık cızgıydı hatta 5 gun adetım gecıktıı sonra kan verdım negatif çıktı ertesı gun adet oldum hep pisikolojık oluyor sanırırm

Bazı yerlerde okudum da o yüzden şüphede kaldım
Bilgi kirliliği çok evet ama sizin kanda negatif çıkıp idrarda pozitif çıkma durumunuz var,bu bilim dışı oluyor o yüzden yazdım.
Hayırlısı olsun,inşallah en kısa zamanda beklediğin haberi alırsın.

İnşallah hayırlısı olsun illede olsun demiyorum ama varsa da yanlış bişey yapmak istemiyorum ilaç sigara filan kullanıyorum çünkü

Anladım, burada okuyorum bazen 2-3 gibi değerler çıkıyor zamanla yükseldiğini yazıyolardı ondan sordum, son adet tarihiniz üzerinden de epey bir geçmiş hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
İnsallah bakalım 1 hafta daha bekleyeyim olmazsam tekrar test yaptırırım kesin belli olur herhalde o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…