Kızlar size birkaç şey danışacağım
Ben 11 aydır evliyim öncelikle şunu diyim, vajinismusum ve hiç penis vajen girişi yaşanmıyor şu sıralar bir doktor araştırdım birazcık Aslı alay, bilmiyorum nasıl bi doktor olduğunu fiyatı da yüksek tedavi olup kesin iyi gelen doktor mu yoksa olmayadabilir mi?Tedirginim o kadar para verip de geçmezse diye endişe ediyorum. Aslında başka bir klinik var oda hera klinik onda kesin çözüm olucağımı düşünüyorum çünkü oraya gidip iyileşen birçooook kişi var ama işte onun fiyatı da aşşırıı yüksek. Lütfen iyi bir vajinismus tedavisini kesin çözen doktorlar varsa danışır mısınız bana. Şimdi asıl konuya gelelim, ben normalde her ay düzenli olarak adet oluyorum ve günü geçse bile bir gün en fazla iki gün geçer ve öncesinde yaklaşırken de kasık ağrılarım az bişey olur adetimin yaklaştığını anlarım, bu sefer 25 aralıkta adet olmam lazımdı kesin, bugünse 28 Aralık ve ne adet belirtim nede hamilelik belirtilerim var ama içimde bi umut dolu hamile miyim acaba diye de düşünmüyorum değil test de yapmıyorum daha erken diye siz bu konuda ne düşünüyorsunuz benimle paylaşır mısınız
Ha bu arada vajinismusum ama son birkaç ilişkilerimde bacağım açık şekildeyken eşim boşalırken vajinama bırakıyor çocuk istediğimiz için bunuda belirteyim.