- 15 Ocak 2022
- 4
- 0
- 1
- 22
- Konu Sahibi Teaccherrr55
-
Test yapmanızda fayda var ne olur ne olmazMerhaba yılbaşı gecesi ilk defa ilişkiye girdim ve geri çekilme yöntemi ile korunduk reglim 4 gün gecikti regl gecikmesi dışında bir belirti yok sizce hamile olabilir miyim böyle bir ihtimal var mı?
Peki testler ne kadar güvenilirTest yapmanızda fayda var ne olur ne olmaz
Bunu siz mi soruyorsunuzPeki testler ne kadar güvenilir
EvetBunu siz mi soruyorsunuz
Maşallah
Kan testi gayet güvenilir ve yeterli diye düşünüyorumPeki testler ne kadar güvenilir
Acilde yapılır mıKan testi gayet güvenilir ve yeterli diye düşünüyorum
Yaparlar benceAcilde yapılır mı
İlk ilişkiden sonra hormonlar değiştiği için adet gecikmesi normal kabul ediliyor, ama eğer bir bebek sahibi olmayı istemiyorsanız, korunmanız sizin için daha iyi olacaktır. Büyük ihtimal bir gebelik yoktur diye tahmin ediyorum, tek seferde böyle bi pozisyonda eğer partneriniz tutturabildiyse onu tebrik etmek lazımMerhaba yılbaşı gecesi ilk defa ilişkiye girdim ve geri çekilme yöntemi ile korunduk reglim 4 gün gecikti regl gecikmesi dışında bir belirti yok sizce hamile olabilir miyim böyle bir ihtimal var mı?
Kızlar bende bir şey soracağım geçen ay 6 7 güm adetim gecikti 25 aralıkta adet oldum 4 gü sürdü. 31 Aralık ve 4 ocakta korunmasız ilişki oldu yumurtlama dönemimi tam bilmiyorum ama intertten baktığımda 2 8 ocak arası gözüküyor. Sizce hamile olma ihtimalim var mı? Gögüslerimde 1 haftadır aşırı ağrıyor dokunamıyorum bileİlk ilişkiden sonra hormonlar değiştiği için adet gecikmesi normal kabul ediliyor, ama eğer bir bebek sahibi olmayı istemiyorsanız, korunmanız sizin için daha iyi olacaktır. Büyük ihtimal bir gebelik yoktur diye tahmin ediyorum, tek seferde böyle bi pozisyonda eğer partneriniz tutturabildiyse onu tebrik etmek lazımGeri çekilme korunma yöntemi değil, bundan sonraki cinsel ilişkilerinizde dikkatli olmakta son derece fayda var. 1 hafta geçtiği halde hala adet olmazsanız kan testi verebilirsiniz ya da evde kaset test yapabilirsiniz.
Eğer hamilelik düşünüyorsan, interneti boşver genelde yanıltabiliyor herkesin yumurtlama zamanı farklı... Ovulasyon testi ile adet sonrasından yumurtlama gününe ve ardından silikleşmesine kadar takip edebilirsin. Bu sayede daha kolay olur :)) Onun dısında bunun hamilelik belirtisi olup olmadığını regl zamanında yapacağın test belirler.Kızlar bende bir şey soracağım geçen ay 6 7 güm adetim gecikti 25 aralıkta adet oldum 4 gü sürdü. 31 Aralık ve 4 ocakta korunmasız ilişki oldu yumurtlama dönemimi tam bilmiyorum ama intertten baktığımda 2 8 ocak arası gözüküyor. Sizce hamile olma ihtimalim var mı? Gögüslerimde 1 haftadır aşırı ağrıyor dokunamıyorum bile
Tabiki İnternete güven olmaz ama bu ay böyle oldu. Merak ediyorum bu tarihlerde yumurtlamaya denk gelmiş olma ihtimali var mıdır diyeEğer hamilelik düşünüyorsan, interneti boşver genelde yanıltabiliyor herkesin yumurtlama zamanı farklı... Ovulasyon testi ile adet sonrasından yumurtlama gününe ve ardından silikleşmesine kadar takip edebilirsin. Bu sayede daha kolay olur :)) Onun dısında bunun hamilelik belirtisi olup olmadığını regl zamanında yapacağın test belirler.
Tabi ki denk gelme ihtimali var :)) Regl gününde adet olmazsan hemen bir test yapıştırTabiki İnternete güven olmaz ama bu ay böyle oldu. Merak ediyorum bu tarihlerde yumurtlamaya denk gelmiş olma ihtimali var mıdır diye
Öyle yapacağım artık ☺ Dua edin benim içinTabi ki denk gelme ihtimali var :)) Regl gününde adet olmazsan hemen bir test yapıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?