Tabi ki ihtimal dahilinde kanı erken vermişsiniz. Regl gününuzden hemen 1 gün sonra evde test yapın pozitif çıkarsa kan verirsiniz negatif çıkarsa mevsimsel vb bi gecikme olabilir ancak 5 - 6 gün yine gelmezse tekrar test yapın ki geç döllenme ihtimali olabiliyor. Bir de sizin regl niz düzenli de olsa bir doktor kontrolüne gidip regl 3. gunu gerekli testleri yaptırmanız ardından sizde hiçbir sorun yoksa eşinizin bir üroloji dr una gidip test yaptırması gerek boyle durumlarda 1 yıl kendi kendine denemek vakit kaybı olabiliyor bil
O halde eşiniz üroloji ye görülebilirEvet daha önce dış gebelik geçirdiğim için hormon testinde rahim filmine kadar çektirdim gerekli herşeyi yaptırdım zaten rahim filminde herşey gözüküyor,yumurtalıklarıma kadar bilgim var
Gerçekten mi nasıl oldu adetiniz geçmişmiydi yoksa benim ki gibi miihtimal var tabiki herşey Mevladan :) Bende 1,20 hcg ile başlayıp sonradan pozitife dönmüştüm. Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah
Evet canım eşimde gözüktü bi sorun çıkmadı daha başka bi sorun var mı acaba bildiğin onu da yaptıralım emin ol benim kadar doktora gözüküp araştırma yapmamışsındırO halde eşiniz üroloji ye görülebilir
Kac yıllık evlisin bilmiyorum ama iki yıldır deneyip ikinizde de sorun yoksa buna sebepsiz infertilite deniyor isterseniz aşılama deneyinEvet canım eşimde gözüktü bi sorun çıkmadı daha başka bi sorun var mı acaba bildiğin onu da yaptıralım emin ol benim kadar doktora gözüküp araştırma yapmamışsındır
2 yıllık evliyim 1 yıl hep korunduk 6 ay eşimden uzak yaşadım iş nedeniyle şu son 3 aydık çocuk düşünüyoruzKac yıllık evlisin bilmiyorum ama iki yıldır deneyip ikinizde de sorun yoksa buna sebepsiz infertilite deniyor isterseniz aşılama deneyin
İnşallah canımO zaman daha erken canım en azından 1 yıl ya da 6 ay deneyin olmazsa önce klomen ardından aşılama denersiniz inşallah gerek kalmaz bu süreçte hamile kalırsın hayırlısı ile
Canim içini rahat tuttu belki geç döllenme olabilir kan testi negatif çıkıp sonra yükselen pozitif olan çok gördüm sen adetini bekle geçerse o zamn. Kaset test yad. Kan veririsin birde erken gebelik testi denedinz miİnşallah canım
Erken gebelik testi idrar testi miCanim içini rahat tuttu belki geç döllenme olabilir kan testi negatif çıkıp sonra yükselen pozitif olan çok gördüm sen adetini bekle geçerse o zamn. Kaset test yad. Kan veririsin birde erken gebelik testi denedinz mi
İdrar testi yaptım canım çok çok silik çıktıErken gebelik testi idrar testi mi
Canım merak ettim nasıl oldu o süreç anlatır mısın?ihtimal var tabiki herşey Mevladan :) Bende 1,20 hcg ile başlayıp sonradan pozitife dönmüştüm. Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah
Evet canm erken gebelikleri cikariyor oErken gebelik testi idrar testi mi
Erken gebelik testi mi kaset test mi yaptinzİdrar testi yaptım canım çok çok silik çıktı
Canım gebelik testi diye aldım eczaneden idrar testi yani iknvş çizgi çok çok silik çıktıErken gebelik testi mi kaset test mi yaptinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?