Hamile olabilir miyim

Dua4614

Kün Fe Yekün
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2021
475
324
33
Merhabana canlarım doğurganlığımın yüksek olduğu günler ilişkimiz oldu,adetim hep düzenli olur bu yüzden yüksek olduğu günler belli,adetime 6 gün kala kan testi verdim 2,3 çıktı yani negatif ,çok ümitliydim şuan adetime 4 gün var arada kasıklarımda batma oluyor böyle yaşayıp hamile kalanları duydum acaba burda da varmı yorum yaparsanız çok sevinirim daha önce dış gebelik geçirdim çok istiyorum artık.ama kan testine göre hamilelik yok

Son düzenleme:
Adetiniz geçtikten 5 6 gun sonra 2 gun arayla 2 kere verin kan. Yalancı pozitif çıkabiliyor çünkü.

Tabi ki ihtimal dahilinde kanı erken vermişsiniz. Regl gününuzden hemen 1 gün sonra evde test yapın pozitif çıkarsa kan verirsiniz negatif çıkarsa mevsimsel vb bi gecikme olabilir ancak 5 - 6 gün yine gelmezse tekrar test yapın ki geç döllenme ihtimali olabiliyor. Bir de sizin regl niz düzenli de olsa bir doktor kontrolüne gidip regl 3. gunu gerekli testleri yaptırmanız ardından sizde hiçbir sorun yoksa eşinizin bir üroloji dr una gidip test yaptırması gerek boyle durumlarda 1 yıl kendi kendine denemek vakit kaybı olabiliyor bilginize

Evet daha önce dış gebelik geçirdiğim için hormon testinde rahim filmine kadar çektirdim gerekli herşeyi yaptırdım zaten rahim filminde herşey gözüküyor,yumurtalıklarıma kadar bilgim var

ihtimal var tabiki herşey Mevladan :) Bende 1,20 hcg ile başlayıp sonradan pozitife dönmüştüm. Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah

Evet canım eşimde gözüktü bi sorun çıkmadı daha başka bi sorun var mı acaba bildiğin onu da yaptıralım emin ol benim kadar doktora gözüküp araştırma yapmamışsındır
Kac yıllık evlisin bilmiyorum ama iki yıldır deneyip ikinizde de sorun yoksa buna sebepsiz infertilite deniyor isterseniz aşılama deneyin

Kac yıllık evlisin bilmiyorum ama iki yıldır deneyip ikinizde de sorun yoksa buna sebepsiz infertilite deniyor isterseniz aşılama deneyin
2 yıllık evliyim 1 yıl hep korunduk 6 ay eşimden uzak yaşadım iş nedeniyle şu son 3 aydık çocuk düşünüyoruz

O zaman daha erken canım en azından 1 yıl ya da 6 ay deneyin olmazsa önce klomen ardından aşılama denersiniz inşallah gerek kalmaz bu süreçte hamile kalırsın hayırlısı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…