- 30 Nisan 2018
- 45
- 5
- 36
- 33
- Konu Sahibi Nickkalmadiki
-
uykum bikaç gündür var testi yaptırdıktan sonra başladıUyku yapacak kadar hcg olsaydı vücudunuzda test negatif çıkmazdı.
O zaman yükselmiş olabilir. Kan verin.uykum bikaç gündür var testi yaptırdıktan sonra başladı
kasık ağrısı adet sancısı mı diye de düşünmüyor değilim ama diğer belirtiler çok kafamı karıştırdı en iyisi 2 gün daha beklemek sanırımO zaman yükselmiş olabilir. Kan verin.
Yumurtlama takibiyle geç yunurtlama oldu muarkadaşlar dün regl olmam lazımdı olmadım ama benimki bazen değişiklik gösteriyor yarın veya öbürgün de olabilirim. sorum size şu sol kasık ağrısı çekiyorum göğüslerim çok hassas. bi test yaptım negatif çıktı ama kendimi öyle hamile gibi hissediyorum ki o test erken yaptığım için negatif sonuç verdi diye düşünüyorum. sürekli uyumak istiyorum şuan bile deli gibi uykum var. parmakla rahim kontrolü yapayım dedim ama daha parmağımı sokmadan elime bişey değiyor. pek anlamadım o yüzden. daha önce rahmim ne durumdaydı zaten bilmiyorum. hamile olabilir miyim? ayrıca 2 gündür sürekli göz kararması olayı yaşıyorum. yerimden kalkmaya korkar oldum
Erken gebelık testi alın yapın. Kesın sonuc verıcektır. Bu arada parmakla rahim kontrolu nedır?kimse cevap yazmayacak mi?
onu nasıl hesaplıyoruz bilmiyorum kiYumurtlama takibiyle geç yunurtlama oldu mu
Yumurtlama testi yapman lazım. Eğer geç döllenme olduysa şimdi gebelik testinn negatif çıkabilir. Bir araştır bence faydalıonu nasıl hesaplıyoruz bilmiyorum ki
öyle yapayım teşekkürler çünkü henüz adet olmadımYumurtlama testi yapman lazım. Eğer geç döllenme olduysa şimdi gebelik testinn negatif çıkabilir. Bir araştır bence faydalı
bugün yeniden idrar testi yaptım kaset olanlardan negatif çıktı ama şuan hâlâ adet olmadım ve olacak gibi de değilim adet sancısı dahi çekmiyorumBen adet günümde kesin hamileyim diyordum kaset test yaptım negatif çıktı 10 gün sonra erken gebelik testi yaptım silik çıktı akşamına kan verdim beta 73 çıktı geçen hafta pazartesi tekrar baktırdım 1763 çıktı bugün ilk doktor muayenesine gidicem adet tarihime bakacak olursak 8 haftalık hamileyim ama betaya göre şuan 6 yani diyeceğim o ki bazen geç döllenme dediğimiz şey olabiliyor yani hamile de olabilirsiniz olmayadabilirsiniz bir kaç gün daha bekleyip kan vermenizi öneririm
Biraz daha bekleyin bencebugün yeniden idrar testi yaptım kaset olanlardan negatif çıktı ama şuan hâlâ adet olmadım ve olacak gibi de değilim adet sancısı dahi çekmiyorum
beklemek çok zor gerçekten çok güvenmesem de test aldım yaptım korkuyorum negatif çıkacak diye buna rağmen yapmak istiyorumBiraz daha bekleyin bence
Kendimi öyle hamile gibi hissediyorum derken daha önce hamile oldunuz mu kiarkadaşlar dün regl olmam lazımdı olmadım ama benimki bazen değişiklik gösteriyor yarın veya öbürgün de olabilirim. sorum size şu sol kasık ağrısı çekiyorum göğüslerim çok hassas. bi test yaptım negatif çıktı ama kendimi öyle hamile gibi hissediyorum ki o test erken yaptığım için negatif sonuç verdi diye düşünüyorum. sürekli uyumak istiyorum şuan bile deli gibi uykum var. parmakla rahim kontrolü yapayım dedim ama daha parmağımı sokmadan elime bişey değiyor. pek anlamadım o yüzden. daha önce rahmim ne durumdaydı zaten bilmiyorum. hamile olabilir miyim? ayrıca 2 gündür sürekli göz kararması olayı yaşıyorum. yerimden kalkmaya korkar oldum
Yoksa yoktur kendinizi strese boğmayın cidden stres yapınca olmuyor ben kendimi paaralardım her ay 3 4 test belirtiler kafayı yerdim hiç gecikme olmazdı ama belirti cok olurdu cidden oldugu zaman yürekten hissediyorsnız zaten Rabbim hayırlısını versin en kısa zamanda insallahbugün yeniden idrar testi yaptım kaset olanlardan negatif çıktı ama şuan hâlâ adet olmadım ve olacak gibi de değilim adet sancısı dahi çekmiyorum
Canım ben ovülasyonla takip ettim adetim düzensiz şuan 43. Günüm çok geç yumurtlama gördüm 28. Günde, 2 ağustosta pik gördüm ve üzerinden 16. Gün geçti kaset testim negatif ğöğsüme dokunamıyorum bende kendimi hamile hissediyorum artık kafayı yediğimi düşünüyorum bu kadarı piskolojik olamaz ya,hamile değilsem niye adet olmuyorum muhakkak yumurtlamadan 14 gün sonra olurdum ama yok, hamileysem niye çıkmıyorBen adet günümde kesin hamileyim diyordum kaset test yaptım negatif çıktı 10 gün sonra erken gebelik testi yaptım silik çıktı akşamına kan verdim beta 73 çıktı geçen hafta pazartesi tekrar baktırdım 1763 çıktı bugün ilk doktor muayenesine gidicem adet tarihime bakacak olursak 8 haftalık hamileyim ama betaya göre şuan 6 yani diyeceğim o ki bazen geç döllenme dediğimiz şey olabiliyor yani hamile de olabilirsiniz olmayadabilirsiniz bir kaç gün daha bekleyip kan vermenizi öneririm
Kan verdin mi canım ya ? Bende merak ettim şimdi. Kaset testler de geç çıkıyor diye biliyorum. Kan vermeniz en doğrusu olacaktır kan da net olarak sonuca ulaşırsınız. Streste gecikmeyi çok etkiliyor hele ki bebiş bekliyorsanız stres yapmanız çok doğal. Kan verin sonuç negatif çıkarsa bir uzmana görünün benceCanım ben ovülasyonla takip ettim adetim düzensiz şuan 43. Günüm çok geç yumurtlama gördüm 28. Günde, 2 ağustosta pik gördüm ve üzerinden 16. Gün geçti kaset testim negatif ğöğsüme dokunamıyorum bende kendimi hamile hissediyorum artık kafayı yediğimi düşünüyorum bu kadarı piskolojik olamaz ya,hamile değilsem niye adet olmuyorum muhakkak yumurtlamadan 14 gün sonra olurdum ama yok, hamileysem niye çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?