Bu şekilde gebelik olmaz arkadaşım ikinizinde üstünüzde ki kıyafetle mümkün değilMerhabalar hanımlar. Size birşey sormak istiyorum. Bayadır takip ediyorum bu siteyi soru sormak için katıldım. Nişanlımla düzenli cinsel iliskimiz yok. 25 günde bir regl görüyorum. Yumurtlama günümden 2 gün önce sürtünmeyle iliski yaşadım. Arkam dönüktü. Boşaldı fakat üzerimde taytım vardı. Onun kot pantolonu baya ıslanmıştı haliyle. Aradan bir iki saat sonra taytımın tam kalçamın olduğu kısmın üzerinde kurumuş parmak ucu kadar beyaz bir leke gördüm. Büyük ihtimalle menisi. Bugün yumurtlamam üzerinden 3 gün geçti ve ciddi bir kasık ağrısı yaşadım sol tarafımda sonrada geçti. Hamilelik riski çok uzak geliyor bana ama aklım karıştı baya şüphe düştü içime. 2 buçuk ay sonra evleniyoruz hayırlısıyla. Daha öncede cok yakinlastigimiz oldu ama pek böyle birseyle karşılaşmadim. Birde bi ara önceden yani seffaf akıntıda kılcal kan izi gördüm birde ara ara yesil sümüğümsü akıntı.Sizce böyle bir yakınlaşmayla ebelik mümkün müdür yoksa başka rahatsizliklarin mi belirtisi?
Teşekkür ederim. Bir anda kasık ağrısı yaşayınca acaba mı dedim:)Bu şekilde gebelik olmaz arkadaşım ikinizinde üstünüzde ki kıyafetle mümkün değil
AnlıyorumTeşekkür ederim. Bir anda kasık ağrısı yaşayınca acaba mı dedim:)
Ya aslında yumurtlama belirtilerimi yaşadım iki gün önce akinti hafif kasık ağrısı falan. Bittikten sonra bir daha olunca suphelendimAnlıyorumama rahat ol yumurtlama sancısını kasık ağrısını hissediyoruz genelde strestennregl düzeni etkilenebilir
Belki kız hamileBu şekilde gebelik olmaz arkadaşım ikinizinde üstünüzde ki kıyafetle mümkün değil
Test yapsana emin olKızlar kimse yok mu akıl verecek
Ciddi misin. Dalga geçmiyorsun umarım.. Test yap demişsin de yumurtlamadan iki gün geçti?Belki kız hamile
Seni nasil bir cevap tatmin edicekkk canim bir bilsek ona gore akil verirdik kalamazsin bu sekilde merak etme her kasik agrisi hamilelik degilKızlar kimse yok mu akıl verecek
Valla ertesi gün gider kendime tayt alırım:)Belki kız hamile
Hamilelik mümkün değil ama yeşil akıntı demişsiniz, belki enfeksiyon kaynaklı olabilir akabinde kasık ağrısı da yapar yinede doktora gidin benceMerhabalar hanımlar. Size birşey sormak istiyorum. Bayadır takip ediyorum bu siteyi soru sormak için katıldım. Nişanlımla düzenli cinsel iliskimiz yok. 25 günde bir regl görüyorum. Yumurtlama günümden 2 gün önce sürtünmeyle iliski yaşadım. Arkam dönüktü. Boşaldı fakat üzerimde taytım vardı. Onun kot pantolonu baya ıslanmıştı haliyle. Aradan bir iki saat sonra taytımın tam kalçamın olduğu kısmın üzerinde kurumuş parmak ucu kadar beyaz bir leke gördüm. Büyük ihtimalle menisi. Bugün yumurtlamam üzerinden 3 gün geçti ve ciddi bir kasık ağrısı yaşadım sol tarafımda sonrada geçti. Hamilelik riski çok uzak geliyor bana ama aklım karıştı baya şüphe düştü içime. 2 buçuk ay sonra evleniyoruz hayırlısıyla. Daha öncede cok yakinlastigimiz oldu ama pek böyle birseyle karşılaşmadim. Birde bi ara önceden yani seffaf akıntıda kılcal kan izi gördüm birde ara ara yesil sümüğümsü akıntı.Sizce böyle bir yakınlaşmayla ebelik mümkün müdür yoksa başka rahatsizliklarin mi belirtisi?