Teşekkür ederimBiran evvel test yapmalısın yada kan vermelisin başka türlü bi yol yok maalesef
Hiçbir hamilelik belirtim yokBiran evvel test yapmalısın yada kan vermelisin başka türlü bi yol yok maalesef
Belirtin olmasa da test yap yoksa doktora görün cnm. Bazi kadınlarda hiç bir belirti olmuyorMerhaba ben prolaktinoma hastasıyım dostinex kullanıyorum 2 haftadır. Normalde adet döngüm fix 28 gündür ama şu an 33. gündeyim halen regl olmadım. Test yapmalı mıyım beklemeli miyim bilemiyorum. Bir yandan yapıp olumsuz sonuç almak istemiyorum diğer yandan çok medak ediyorum ve ilaç kullandığım için endişe duyuyorum sizce ne yapmalıyım?
Mutlaka yapmalısın benim de prolaktinim yüksek bu ay kullandım dostinexi günüm geçmeden pozitif cıktıMerhaba ben prolaktinoma hastasıyım dostinex kullanıyorum 2 haftadır. Normalde adet döngüm fix 28 gündür ama şu an 33. gündeyim halen regl olmadım. Test yapmalı mıyım beklemeli miyim bilemiyorum. Bir yandan yapıp olumsuz sonuç almak istemiyorum diğer yandan çok medak ediyorum ve ilaç kullandığım için endişe duyuyorum sizce ne yapmalıyım?
Ya çok güzel maalesef benim reglim geldiMutlaka yapmalısın benim de prolaktinim yüksek bu ay kullandım dostinexi günüm geçmeden pozitif cıktı
Önümüzdeki ayı mutlaka iyi değerlendirin çünkü dostinexi kullanıp aynı ay yada bi sonraki ay gebe olan çok kişi varYa çok güzel maalesef benim reglim geldi
Bana da doktor dostinex verdi ama bunu kullanırken ilişkiye girme dedi korunmalı ilişki yaşa dedi reçetesini okuduktan sonra da bu ilaçtan bir ay sonra korunmalı ilişki yaşayın diyeÖnümüzdeki ayı mutlaka iyi değerlendirin çünkü dostinexi kullanıp aynı ay yada bi sonraki ay gebe olan çok kişi var
Adetimin 5. Günü kullanmaya başladım bende salı ve perşembeleri yarımşar kullanmamı söyledi oranım 44.8 bana bunu kullanırken hamilelik yaşarsan düşük yapma oranım yüksek olur dedi burayı okuyunca şaşırdım gebelik düşündüğümden korunmalı ilişki mi korunmasız ilişki mi diyeBu sitede takip edersen çok kişi de prolaktin ve dostinex kullanımı var kimine korunun kimine korunmayın demişler doktorum korunma dedi benim oranım 40.8 di ve sadece iki doz pazartesi perşembe kullandım sadece son doz yumurtlama tarihine yakındı adet zamanı kullanmaya başladım
Bende çok araştırdım sitelerden doktor makalelerinden her yerde farklı bilgi yer alıyo ben sadece doktoruma uydum.Geçtiğimiz iki ay yumurta takibim yapıldı yumurta gelişme ve çatlamasında bi sıkıntı çıkmamıştı benim adetlerimde hep düzenli idiAdetimin 5. Günü kullanmaya başladım bende salı ve perşembeleri yarımşar kullanmamı söyledi oranım 44.8 bana bunu kullanırken hamilelik yaşarsan düşük yapma oranım yüksek olur dedi burayı okuyunca şaşırdım gebelik düşündüğümden korunmalı ilişki mi korunmasız ilişki mi diye
Ben daha yeni tedaviye başladım doktorum beni endokrine sevk etti adetim düzenli günü şaşmazdı sadece ultrason dan baktı doktor rahim ve yumurtalıkta problem olmadığını dile getirdi ama dediğiniz gibi korkuyor burayı okuyunca rahatlıyorum bi tedavisinin oluşu hamile kalanlar insana umut veriyorBende çok araştırdım sitelerden doktor makalelerinden her yerde farklı bilgi yer alıyo ben sadece doktoruma uydum.Geçtiğimiz iki ay yumurta takibim yapıldı yumurta gelişme ve çatlamasında bi sıkıntı çıkmamıştı benim adetlerimde hep düzenli idiŞimdi bile okuyunca korkuyorum dürüst olmak gerekirse ama Rabbim içimize küçük de bi umut verdiyse vardır sebebi diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?