Hamile olabilir miyim?

Asya292

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2020
159
96
18
32
Merhaba ben prolaktinoma hastasıyım dostinex kullanıyorum 2 haftadır. Normalde adet döngüm fix 28 gündür ama şu an 33. gündeyim halen regl olmadım. Test yapmalı mıyım beklemeli miyim bilemiyorum. Bir yandan yapıp olumsuz sonuç almak istemiyorum diğer yandan çok medak ediyorum ve ilaç kullandığım için endişe duyuyorum sizce ne yapmalıyım?

Biran evvel test yapmalısın yada kan vermelisin başka türlü bi yol yok maalesef

Merhabalar test yaptinizmi acaba,inşaallah olumlu sonuclar alırsınız benimde prolaktin sorunum vardı ve başka sorunlarında vardı prolaktin için dostinex kullandım 2.ayimda hamile kaldığını öğrendim bendede hiçbir belirti yoktu hatta adet günümde canım aşırı tatlı çekiyordu kasıklarımda ağrı bardi kesin adet olucam diyordum adetim2.gun geçti öylesine yaptigim ve inanın pozitifi hiç beklemediğim anda pozitif çıktı.rabbim isteyen herkese hayrla sağlıkla sihhatle nasip etsin

Belirtin olmasa da test yap yoksa doktora görün cnm. Bazi kadınlarda hiç bir belirti olmuyor

Benimde boyle cikti sut hormonu

Eklentiler

• Screenshot_20210324-192036-1.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 61
Mutlaka yapmalısın benim de prolaktinim yüksek bu ay kullandım dostinexi günüm geçmeden pozitif cıktı

Önümüzdeki ayı mutlaka iyi değerlendirin çünkü dostinexi kullanıp aynı ay yada bi sonraki ay gebe olan çok kişi var
Bana da doktor dostinex verdi ama bunu kullanırken ilişkiye girme dedi korunmalı ilişki yaşa dedi reçetesini okuduktan sonra da bu ilaçtan bir ay sonra korunmalı ilişki yaşayın diye

Bu sitede takip edersen çok kişi de prolaktin ve dostinex kullanımı var kimine korunun kimine korunmayın demişler doktorum korunma dedi benim oranım 40.8 di ve sadece iki doz pazartesi perşembe kullandım sadece son doz yumurtlama tarihine yakındı adet zamanı kullanmaya başladım

Adetimin 5. Günü kullanmaya başladım bende salı ve perşembeleri yarımşar kullanmamı söyledi oranım 44.8 bana bunu kullanırken hamilelik yaşarsan düşük yapma oranım yüksek olur dedi burayı okuyunca şaşırdım gebelik düşündüğümden korunmalı ilişki mi korunmasız ilişki mi diye

Bende seninle aynı durumdaydım çok okudum çok takip ettim ama doktor korunma dedi bende gerek duymadım zaten hormon ilaç kullanmayı bırakınca yine yükseliyormuş kullanan kişilerin çoğunluğunda pco da var benim çok şükür yoktu hcg oranım takip ediliyor şükür sıkıntı yok

Bende çok araştırdım sitelerden doktor makalelerinden her yerde farklı bilgi yer alıyo ben sadece doktoruma uydum.Geçtiğimiz iki ay yumurta takibim yapıldı yumurta gelişme ve çatlamasında bi sıkıntı çıkmamıştı benim adetlerimde hep düzenli idiŞimdi bile okuyunca korkuyorum dürüst olmak gerekirse ama Rabbim içimize küçük de bi umut verdiyse vardır sebebi diyorum

Ben daha yeni tedaviye başladım doktorum beni endokrine sevk etti adetim düzenli günü şaşmazdı sadece ultrason dan baktı doktor rahim ve yumurtalıkta problem olmadığını dile getirdi ama dediğiniz gibi korkuyor burayı okuyunca rahatlıyorum bi tedavisinin oluşu hamile kalanlar insana umut veriyor

Hayırlısı diyelim umut Rabbimden doktorunu dinlemende fayda var belki bi değerde farklılık vardır bilemeyiz ben bugün doktora gittim korkma daha küçük haftaya gel kesene bakalım dedi

Bi taraftan sağlıklı gebelik geçirenleri görünce seviniyorum diğer tarafta kimyasal gebelik geçirenleri görünce endişe ediyorum.Şimdi Allah nasip eder keseyi görürsem bu defa kalp atışını endişe edicem Demem o ki biz kadınlar hep endişe hep kaygı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…