Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile olabilirsin ama kan tahliliyle kesin sonuç alırsın idrarda bazen geç çıkabiliyorKızlar merhaba adetim üç gün gecikti bugun az önce de iç çamaşırımda hafif kahveremsi grimsi çok az kırmızımsı bir akıntı gördüm. Peçete ile sildim herhangi bir şey gelmedi âdetten üç gün önce test etmiştim negatif çıkmıştı şimdi de adetim üç gün gecikti sizce ne olabilir?
Siz Ne zaman öğrendiniz acaba idrarınızda hamile olduğunuzu?Hamile olabilirsin ama kan tahliliyle kesin sonuç alırsın idrarda bazen geç çıkabiliyor
ben idrarda bazen geç çıkabildiğini duyduğum için direk kan testi verdimSiz Ne zaman öğrendiniz acaba idrarınızda hamile olduğunuzu?
Evet geç cikiyor en iyisi aslında kanda hemen cikiyor adetiniz geçmiş mıydı kanda çıktığında?ben idrarda bazen geç çıkabildiğini duyduğum için direk kan testi verdim
TebriklerKızlar iyi akşamlar ben test yaptım ayy çok heyacanlıyım görebiliyor musun çizgiyi
5 gün gecikmişti adetim. 5.günü test yaptırdımEvet geç cikiyor en iyisi aslında kanda hemen cikiyor adetiniz geçmiş mıydı kanda çıktığında?
Pazar günü test yapacağım tekrar5 gün gecikmişti adetim. 5.günü test yaptırdım
Tebrikler, gözünüz aydınKızlar iyi akşamlar ben test yaptım ayy çok heyacanlıyım görebiliyor musun çizgiyi
Tebrik ederimKızlar iyi akşamlar ben test yaptım ayy çok heyacanlıyım görebiliyor musun çizgiyi