• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE OLABİLİR MİYİM?

papatyackk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2020
1
0
1
26
Erkek arkadaşımla 2 aydır düzenli olarak birliktelik yaşıyoruz. İlişki esnasında korunmuyoruz çekilme yöntemini kullanıyoruz. normalde adetim düzenli 27 günde bir gerçekleşir 5 gün sürer ve ağrılıdır. Bu dönem 8 kasımda döngümün 24. gününde oldum kanamam oldu fakat normal adetim gibi yoğun değil ve hiç ağrısız 4 gün sürdü. bugün ayın22si ve alt karnımda şişlik var. Bu şekilde bir durum yaşayan var mı? üstüne görme bu şekilde mi oluyor? Sizce gebe miyim? Bana yardımcı olun melekler....

Erkek arkadaşımla 2 aydır düzenli olarak birliktelik yaşıyoruz. İlişki esnasında korunmuyoruz çekilme yöntemini kullanıyoruz. normalde adetim düzenli 27 günde bir gerçekleşir 5 gün sürer ve ağrılıdır. Bu dönem 8 kasımda döngümün 24. gününde oldum kanamam oldu fakat normal adetim gibi yoğun değil ve hiç ağrısız 4 gün sürdü. bugün ayın22si ve alt karnımda şişlik var. Bu şekilde bir durum yaşayan var mı? üstüne görme bu şekilde mi oluyor? Sizce gebe miyim? Bana yardımcı olun melekler....
Geri çekilme korunma yöntemi değildir hamıle olabılırsınız test yapın bır sonraki adet donemınız geçince

Bende üstüne görme yaşadığımı düşündüm. Kanama ilk gün leke şeklinde gelir normalde benim. 8inde ilk gün çok geldi su gibi kahve rengi gibi sonra yavaş yavaş lekelendim toplam 2gün sürdü normalim 4gün sürer. Bu ay 8 başlangıç 10unda bitiş. Test yaptım ilki pozitif çıktı sonrası hep nagatif 23ünde yaptım yine pozitif.🙄Gebelik testleri doğruluguna inancım yok artık. Şüpheleriniz varsa kan testiyle garantilemek endoğrusu.gebelik idrar testleri bence güvenilir değil.

Back