Hamile olabilir miyim ?

feyzasah

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2020
3
0
32
Emin olamıyorum bilgisi olan ya da buna benzer bir şey yaşamış olan var mı bana yardımcı olabilecek?

5 gün kadar adetim gecikti. O gün afedersiniz eşimle cinsel birliktelik yaşadık Genelde adetlerim düzenli en fazla 3 gün gecikirdi. Eşimle şu an çocuk düşünmüyoruz ama korunarak ilişki yaşamıyoruz yani dikkat etmeye çalışıyoruz. Adetimin olacağı gün ben ağrı kesici kullandım geciktir mi diye düşünüyorum ama bu kadar geciktireceğini sanmıyorum içime şüphe düştü pazartesi günü doktora gideceğim kan tahlili yaptıracağım. Evde gebelik testi yaptım ama bir şey çıkmadı zaten şu an belli olmaz diye düşünüyorum. Bu gecikme çok kafamı karıştırdı genelde olmadan önce ağrılarım başlardı akıntım olurdu afedersiniz ama bu sefer tık yok. Bir de iştahım kesildi sabah süt içtim tadı çok keskin ve tuhaf geldi normalde böyle olmaz göğüslerimde ağrılar oluyor bazen benim kafamı karıştırıyor bunlar yardımcı olabilirseniz çok sevirim gecikmedir diye düşünüyorum ama emin de olamıyorum çünkü

Adetin 5 gün gecikmiş eğer hamilelik olsaydı idrarda gebelik testinde çıkardı. Şimdi o testler çok hassas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…