Ebet canıö var kaç gün geçti adetin
Geçen ay adetim 10 gün gecikti sonra hasta olmuştum şimdi göğüslerim çok hassaslaştığı için adetime 3 gün kala yaptım gününde gelmezse tekrar yaparım inşallah 6 ay önce de kürtaj olmuştumEbet canıö var kaç gün geçti adetin
ilk basta silik cikiyor zaten beta hcg yukseldikce koyulasiyor 2 gun sonra yapsan daha koyu cikarİlk 10 dakika içinde çıktı ama silik olunca kafam karıştı heveslenmedim
Anladım kuzum. bende martta oldum. Adet günüm bugün inşAllah olmam. Daha yumurtlamamın 13.günüGeçen ay adetim 10 gün gecikti sonra hasta olmuştum şimdi göğüslerim çok hassaslaştığı için adetime 3 gün kala yaptım gününde gelmezse tekrar yaparım inşallah 6 ay önce de kürtaj olmuştum
İnşallah bebişin vardır canım rabbim her isteyene nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasınAnladım kuzum. bende martta oldum. Adet günüm bugün inşAllah olmam. Daha yumurtlamamın 13.günüinşAllah hamişimdif dua eder misin bana da
Aynen canım heveslenemedim ama inşallah vardır rabbim her isteyene nasip eder inşallahRabbim kalbine gore versin canim pek umutlanma uc bes gun daha gecsin sonra direk kan ver
Bir daha test yaptın mı canımAynen canım heveslenemedim ama inşallah vardır rabbim her isteyene nasip eder inşallah
Yok canım dün yaptım da adetimden önce olduğu için adet günüme iki gün kaldı onu beklicem ama hayırlısı olsun inşallahBir daha test yaptın mı canım
Amin hayırlısı olsun tabiki rabbim gönlünüze göre versin evlat isteyen herkese nasip etsinYok canım dün yaptım da adetimden önce olduğu için adet günüme iki gün kaldı onu beklicem ama hayırlısı olsun inşallah
Amin hayırlısı olsun tabiki rabbim gönlünüze göre versin evlat isteyen herkese nasip etsin
[/QUOTE amin amin inşallah rabbim nasip eder inşallah