Gebeliğe Hazırlık HAMİLE OLABİLİR MİYİM?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zumzum22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2020
52
28
3
Merhaba kızlarr 9 aylık evliyim, eşim artık çocuk sahibi olmak istiyoruz bu ay deneyelim dedik. Hiç ovülasyon takibi yapmadım şimdiye kadar, ama düzenli adet olan biriyim ve akıntımı takip ediyorum takvimle aşağı yukarı uyumlu geliyor gibi yumurtalamam. Sat 3 mayıs genelde 24 25 günde bir adet oluyorum. Takvime göre geçtiğimiz çarşamba yumurtlama günümdü. Ama biz ptesi ve cumayı değerlendirdik. Cuma günü ilişkiden sonra açık pembe akıntım oldu. Ve yumurtalama sürecim çok sancılı geçti, yumurtalarıma bıçak saplandı kaç kez, çok gaz ve bel ağrım oldu. Şuanda bu belirtiler geçti sadece hafif bel ağrım var. İlk defa ilişkiden sonra pembe akıntı görünce şüphelendim. Sizce hamile olma ihtimalim var mı? Cuma günü erken hamilelik testi yapsam çıkar mı bat 27 mayıs

Hamile olacaksan dahi anca döllendi rahme indi yumurta yerlesmedi bile. Bunlar belirti değil. Yumurtlama dönemi değerlendirilince vücut kendini gebeliğe hazırlar korunmayı bırakınca olur böyle değişıklikler. En erken 22 mayısda test yap. Oncesinde olsa da cıkmaz. Ama en sağlıklısı regl günü yapılan test. Öncesinde negatifi görüp moral bozmaya gerek yok.

Çok teşekkür ederim sabretmeye çalışıcam son güne kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…