Hamile olabilir miyim?

Beyzos hanim

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2019
103
23
13
28
Hanımlar 2 ay önce tüp bebek yaptırmıştım ama döllenme olmadigi için transfer yapılmadı sonra normalden 1 hafta önce adet olmuştum yani en son 2 Şubat'ta adet oldum 5 mart ta olmam gerekiyodu ama hala olmadım adet gunumun gecesi hastalanmisim gibi hissettim ama ertesi gün hiç bir belirti kalmadı hala tüp bebek ilaclarindan mı kaynaklidir test yapmadim hiç ilaclardandir belki diye ama 12 gün gecikti ve hiç belirti kalmadı

Hamile olabilirsin çünkü yumurtlama ilaçlarının etkisiyle hemen test yap

Bunun en büyük nedeni ilaçlardan kaynaklı
Ama belli de olmaz vücutta olan hormon ilaçları gebelik de olabilir
Bence bir test alın
12 gün uzun bir zamn
İnşallah hamilesindir

Bunun en büyük nedeni ilaçlardan kaynaklı
Ama belli de olmaz vücutta olan hormon ilaçları gebelik de olabilir
Bence bir test alın
12 gün uzun bir zamn
İnşallah hamilesindir
Tüp bebek yapildigi ay 1 hafta önce olmuştum daha önce 1 defa daha yaptirmistik onda da günümde olmuştum o yüzden kafam karışık biraz inşallah rabbim isteyen herkese versin

Tüp bebek yapildigi ay 1 hafta önce olmuştum daha önce 1 defa daha yaptirmistik onda da günümde olmuştum o yüzden kafam karışık biraz inşallah rabbim isteyen herkese versin
Amin inşallah
Yarın bir test alın
Yapın güzel haberlerle gelin

15 gündür nerdeyse adet belirtilerim vardı goguslerim ve kasıklarım şişti ve ağrıyordu ama şimdi hiç belirti yok korkuyorum o yüzden de

Bide adet günümde yaşadığım ağrı yerlesme ağrısı olabilir mi yerlesme ağrısı yoksa günlerce devam mı eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…