• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile Olabilir Miyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mutsuzmuyuzacaba

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
22
0
1
28
Merhabalar,. Adetim yılda 3 kez olur. Eşim yurt dışında çalıştığı için son ilişkimiz 33 gün önce yaşandı. Bu birliktelikten hamile kalıp kalmadığımı anlamak için adet gününü bekleyemiyorum haliyle çünkü kaç ay sonra olur Allah bilir. Ben 33. günde test yaptım negatif çıktı. Birkaç gün bekleyip tekrar test yapsam pozitif çıkma ihtimali var mı?

Merhabalar,. Adetim yılda 3 kez olur. Eşim yurt dışında çalıştığı için son ilişkimiz 33 gün önce yaşandı. Bu birliktelikten hamile kalıp kalmadığımı anlamak için adet gününü bekleyemiyorum haliyle çünkü kaç ay sonra olur Allah bilir. Ben 33. günde test yaptım negatif çıktı. Birkaç gün bekleyip tekrar test yapsam pozitif çıkma ihtimali var mı?
Adet düzeniniz böyleyken hamile kalmanız çok zor. Hayıt tohumu kullanmanızı tavsiye ederim. Ama en az 3 ay kullanın ara vermeden. Adetiniz düzene girince Bırakın yumurtlama takibi yapın. O günleri değerlendirmeye çalışın

Adet iniz fazlaca düzensiz olduğu için ne zaman yumurtladığınızı tespit etmeniz gerekiyor yoksa pek mümkün durmuyor

Peki yumutlama günümde birleşme olursa kesin hamile kalırım diyebilir miyim?

Keşke öyle birşey olsa ama malesef hiçbir sıkıntısı olmayan sağlıklı insanlarda bile oran %20 ama Allah büyük ol der ve en imkansız olan olur

Son iliskin uzerinden 33 gun gecmis yani kesinlikle cikardi hamile olsaydin adetini duzenleyecek tedaviler suan senin icin daha onemli olacaktir

Back