• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olabilir miyim?

ece demirci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2020
2
0
1
29
5-6 aydır düzenli olarak adet görüyordum ancak bu ay biraz gecikti ilk başlarda aldırış etmedim ama gecikmenin 5. gününde erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla bir birliktelik yaşadık ve vajinama yakın bir bölgeye boşaldı hala adet olmadım 11. gün acaba hamile kalmış olabilir miyim? Böyle hamile kalan var mı lütfen yardımcı oluuun

Sürtünme ile hamile kalacağını sanmıyorum çünkü içeri girmesi lazım ve ovülasyon gününde genelde hamile kalının. Diğer günler çok düşük bir ihtimal bu kadar kolay olsa keşke hamile kalmak😊

Sürtünme ile hamile kalacağını sanmıyorum çünkü içeri girmesi lazım ve ovülasyon gününde genelde hamile kalının. Diğer günler çok düşük bir ihtimal bu kadar kolay olsa keşke hamile kalmak😊
Umarım öyledir ben de olacağını sanmıyorum ama internetten biraz araştırdım ve bu tarz şeylerle karşılaşanlar varmış içime bir kurt düştü benim de :)

La bi bitmediniz bee. Az önce de 6 kat kıyafet vardı hamile kalır mıyım diye soruyor bi tanesi. He sürtünmeye çoklu gebelik oluyo ama bi biz beceremiyoruz gebe kalmayı

Back