HAMİLE OLABİLİR MİYİM?

Leylanur09

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2020
23
12
3
26
Merhaba arkadaşlar 2 aylık evliyim. Aralık 26 ayında ovülasyon günümde eşimle birlikte olduk. Bir kaç gün sonra bende duygu degisimleri surekli aglama ısteği. Belimde şiddetli ara ara gelip giden ağrımalar başladı. Sanki regl olacağım gibi bir bel ağrısı. Gögüsümde de ağrılar hafif hafif oluyordu. Bugün ise kahverengi 3 4 damla lekelenme geldi. Adetime 6 gün var bu lekelenme ilk defa başıma geldi. Adet oldum sanıp ped koydum ama devamı yok. Belim ara sırs ağrımaya devam ediyor. Sizce bu belirtiler gebelikle alakalı olabilir mi?

6 gün bekleyip test yapın PMS belirtileri de bu şekilde ama lekelenme şüphelendirici

Adet öncesi belirtilerin yaşandığı döneme PMS (Pre-Menstral Syndrome) diyoruz♥ ani duygu değişimleri, kramplar, gaz sıkıntısı ve göğüs hassasiyeti gibi semptomları vardır ama lekelenme olmaz
Anladim teşekkür ederim daha önce sadece sivilce sorunum olurdu adet olacağımı anlardım ama dediginiz gibi mecbur beklicem

Anladim teşekkür ederim daha önce sadece sivilce sorunum olurdu adet olacağımı anlardım ama dediginiz gibi mecbur beklicem
Yani erken gebelik testi dahi yanılabilir beklemek zor ama en garantili sonuç ama adetine 2 3 gün kala da yapabilirsin test o zaman çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…