• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim

Elif G

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2019
22
16
88
32
Meraba kızlar ben 2.5 senelik evliyim 7 8 aydır falan çocuk istiyoruz ama nasip olmadı henüz adetim düzene girmişti ama geçen ay baya bi gecikme yaşadım doktora gittim bi sorun yok dedi bizde bu ay da denedik bugün 27. Gun oluyor genelde ayda 1 oluyorum. Iki gündür çok fena göğüs uçlarım açıyor kasiklarimda ara ara batmalar oluyo bide belim ve kalçama agri saplaniyor sizce bunlar bi belirti olabilir mi bide daha önce hiç böyle acı yaşamadım göğüs uçlarımda

Meraba kızlar ben 2.5 senelik evliyim 7 8 aydır falan çocuk istiyoruz ama nasip olmadı henüz adetim düzene girmişti ama geçen ay baya bi gecikme yaşadım doktora gittim bi sorun yok dedi bizde bu ay da denedik bugün 27. Gun oluyor genelde ayda 1 oluyorum. Iki gündür çok fena göğüs uçlarım açıyor kasiklarimda ara ara batmalar oluyo bide belim ve kalçama agri saplaniyor sizce bunlar bi belirti olabilir mi bide daha önce hiç böyle acı yaşamadım göğüs uçlarımda
evet hamıle olabılırsın. Bunu anlamanın en kolay yolu test yapmak. Sdece belırtılerle gecıkme dahı olsa kesın hamılesın denmiyo. Bence bi idrarda test yap varsa cıkar zaten. 🤗

Ben adetime 3 gün kala idrar testi yaptım 2.nci çizgi silik cıktı hemen o gün kan tahlili yaptirdim 42,9 değerinde cıktı. Ertesi gün yine kan tahlili yaptırdım 52,7 çıktı. Daha çok yeni olduğunu söyledi doktor. Bugün yarın adet günüm. Belirtilerimde bel ve sırtımda ince sızı bir agrım oluyordu 1 haftadır günde 2-3 kere uykuya dalar gibi bir halim vardı ve gunluk cok su icme ihtiyaci duymayan ben cok su icmeye baslamistim. Şuan da ise çok üşüyorum akintim hiç yok

Back