• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim

Prensannesi06_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
152
38
48
Merhaba arkadaşlar. 4 aylık evliyim ve bebiş istiyoruz🤗 normal de adetim düzensizdir ama son 3 aydır hep gününde oluyordu (sat 24 Ekim) ama bu ay olmadı 5 gün gecikti. Mide yanması bulanmasi var. Test yapsam çıkar mı? Hamile olabilir miyim kizlar

Yap bi test günün gecmiw mutlaka çikar
Hadı guzel haber ver

Ben reglime 5 gun kala ogrendim senin gunun gecmis bile yarin sabah ilk idrarinla test yap insaAllah hamilesindir

Maalesef kızlar hamile değilim ne kadar umitlenmistim ☹️😔

Eklentiler

• 15750909974004671626491938733197.jpg
    15750909974004671626491938733197.jpg
    69,3 KB · Görüntüleme: 98
Adete dair hiç belirti yok dediğiniz gibi belki geç döllenme olabilir. Peki kızlar geç döllenme de idrar testinde kaç gün sonra çıkar gebelik

Merhaba arkadaşlar. 4 aylık evliyim ve bebiş istiyoruz🤗 normal de adetim düzensizdir ama son 3 aydır hep gününde oluyordu (sat 24 Ekim) ama bu ay olmadı 5 gün gecikti. Mide yanması bulanmasi var. Test yapsam çıkar mı? Hamile olabilir miyim kizlar
buradaki cevaplarla mıhareket ediyosun güt al test yap ya ne değişik insanalrsınız

Kızlar merhabalar bende 1.5 yıldır gebelik bekliyorum adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama geçen hafta wcye çıkamıyodum kahve leke gelmişti iki gün sonra inanıllmaz kasık ağrım var bugünde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo ve kasık ağrım var halsizlik hafif baş dönmesi de var ama negatif çıktı belirti olabilirmi erken gebelik testi yaptım ama adetime 4 gün var belli olurmu hemen

Back