Hamile olabilir miyim?

ahsenduhaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2019
397
123
103
30
Kızlar adetime tam 7 gün var bu evde denenen testleri yaptım 2 gün once sabun ve macun olumsuz sonuç oldu. Ve ben normalde üşüyen biri degilim üşümüyorum arada ateş basıyor, meme uclarim da sızlama oluyor ara ara vuruyor cok degil ve degince acıma var, gec dollenme olabilir mi 2 gün once evde yapılan testlerde çıkardı olsaydı bisey dimi? Gebelik testi almıyorum umutlanmamak icin gecen ay 10 u geçti test aldm üzülen ben oldum, karar verdim adetime kadar almıcam ama sorum şuan bile hamile kalma ihtimalim var mı yani hamile olsam şimdiye olmalımıydım belirtilerle beraber?

Canım merhaba.. :) benimde adetime 7 gün var hatta bugün bittiğine göre 6 :)

Evdr yapılan testlerle anlaşaılmaz
Bende geçen ay çok test aldım aynı şekikde bu ay almayı düşünmüyorum günüm geçene kadar, varsa elbet ortaya çıkacak zaten..

Göğüs ucu acısı bendede var hafif
Belki de hep olan bişey daha yeni keşfettim

Gebelik sayesinde vücudumu tanıyırum resmen

Biliyorum için kıpır kıpır ama birkaç gün daha sabretmemiz lazım

Ne çook umutlu nede umutsuz olmayalım
Rabbimiz dilerse hemen oluverir

Şuan da hamile kalma olasılığın da olabilir tabi eğer geç yumurtladıysan ve yumurtlaman uzun sürdüyse :)

İnşallah hamilesindir

Adetin 7 gun gecti mi yoksa 7 gun mu var gec döllenme olmasi icin gecmis olmasi lasim canim

Adetin 7 gun gecti mi yoksa 7 gun mu var gec döllenme olmasi icin gecmis olmasi lasim canim
7 gün var canım Gecen ay 15 gün gecikmem oldu cok umutlandm adet oldum kısa sürdü bu ay 20 sınde olmam lazm bekliyorum

İnsallah kuzum sende insallah hamilesindir Rabbim hayırlısı ile nasip eder inşallah hepimize

Canım merhaba benim de adetime 1 hafta var çarpıntım var kabızlık var göğüs hassasiyeti var ama çarpıntı beni mahvettiii sende var mi çarpıntı

7 gün var canım Gecen ay 15 gün gecikmem oldu cok umutlandm adet oldum kısa sürdü bu ay 20 sınde olmam lazm bekliyorum
Cok erken suan canim yumurtlama gununu bikiyosan 14 gun say ader gunun ozaman oluyo gecen ay sanirim gec yumurtladin oyuzden gecikti adetin

Bende aşırı var ya ona baglamadm olabilir mi oyle bisey
Belirtilerde çarpıntı da hamilelik belirtisi yazıyor hatta çoğu kişi bunu yaşıyormuş , resmen kalp atısımı hissediyorum ve çok rahatsız ediyor bu durum beniiii. Sebebi de kalp fazla kan pompalamaya başlıyormuş o yuzden diyorlar insallah hamileliktendir

Benim kalbim sıkışıyor canım sanki bi avuç içinde 1 haftadan beri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…