hamile olabilir miyim

istanbullugelin34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2019
22
16
3
31
merhaba 26-30 ekim arasında lekelenmem oldu pembemsi kahverengimsi sadece peçeteye geldi adet olmam gereken tarihti 30 unda lekelenme bitti ve adet olmadım. 28 ekimde kan tahlili yaptırdım çıkmadı 4 kasımda tekrar yaptırdım yine çıkmadı ama göğüslerimde de hassasiyet acı hissi başladı hamile olabilir miyim tekrar test ne zaman yapmalıyım benzer durum yaşayanlar var mı

lekelenme olması için yerleşme olması lazım (yerleşme kanaması olsa idi) ve yerleşme olduktan sonra hcg kana karışırdı çoktan. 4 kasımda yaptırdığınız kan testinde çıkardı büyük ihtimalle. bence bugün bir erken gebelik testi alın varsa mutlaka çıkacaktır... allah gönlünüze göre versin.

Arkadaşım aynı şeyi ben de yasiyorum 31 ekimde adet olmam gerekiyordu olmadım 3 gün gecdi kan tahlili verdim 1.6 çıkdı gebelik yok 2 gün sonra biraz kan geldi ben adet oldum sandım ama olmadım kan lekesi geldi sonra da kahverengi leke oldu ara ara 2 gün devam etti kahverengi leke şimdi ise bisey yok normal beyaz akıntı oluyor bu arada adetim 6 gün geçmiş oldu bugunde öyle bi karin ağrısı kasiklada oldu ki sanki ine batıyor du acile gittik tekrar test yapıldı 2.6 çıkdı kan tahlili yine gebelik yok sizce çokmu erken test yapıyorum beklemem lazım mi hamile olma olasılığım varmı yani yerleşme kanaması olabilirmi

Geçen ay aynısını bende yaşadım. Daha önce hiç olmamıştı. Adetim de pıhtı olarak geldi neredeyse... Sebebini öğrenirseniz buraya yazın mutlaka... Çok merak ediyorum. Yaşım 39.

Geç döllenme mi yaşıyorsunuz acaba? Benimde 2.30 çıkmıştı 4 gün sonra tekrarladığımda hamile olduğumu öğrenmiştim bence tekrarlayın testinizi

Bence bugün tekrarlayın. Eğer yine negatifse bence bir doktora danışın

inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre verir ben de erken mi test yapıyorum acaba diye düşünüyorum inşallah geç döllenmedir

Bence bugün tekrarlayın. Eğer yine negatifse bence bir doktora danışın
önceki kan sonuçlarımın ikisi de 1.20 çıkmıştı muayene olmadım ama bi kadın hastalıkları doktoruna aynı buraya yazdığım gibi olanı söylediğimde hamile olabilir miyim tekrar test yapayımmı dediğimde hayır gerek yok kist olabilir dedi geç döllenme ihtimalinden bahsetmedi bile

KAN tahlılınde cıkardı canım olsaydı

2 nin üstü gebeliktir diyor Saraçoğlu testi tekrarlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…