- 6 Kasım 2019
- 22
- 16
- 3
- 31
- Konu Sahibi istanbullugelin34
-
Arkadaşım aynı şeyi ben de yasiyorummerhaba 26-30 ekim arasında lekelenmem oldu pembemsi kahverengimsi sadece peçeteye geldi adet olmam gereken tarihti 30 unda lekelenme bitti ve adet olmadım. 28 ekimde kan tahlili yaptırdım çıkmadı 4 kasımda tekrar yaptırdım yine çıkmadı ama göğüslerimde de hassasiyet acı hissi başladı hamile olabilir miyim tekrar test ne zaman yapmalıyım benzer durum yaşayanlar var mı
Arkadaşım aynı şeyi ben de yasiyorum31 ekimde adet olmam gerekiyordu olmadım 3 gün gecdi kan tahlili verdim 1.6 çıkdı gebelik yok 2 gün sonra biraz kan geldi ben adet oldum sandım ama olmadım kan lekesi geldi sonra da kahverengi leke oldu ara ara 2 gün devam etti kahverengi leke şimdi ise bisey yok normal beyaz akıntı oluyor bu arada adetim 6 gün geçmiş oldu bugunde öyle bi karin ağrısı kasiklada oldu ki sanki ine batıyor du acile gittik tekrar test yapıldı 2.6 çıkdı kan tahlili yine gebelik yok sizce çokmu erken test yapıyorum beklemem lazım mi hamile olma olasılığım varmı yani yerleşme kanaması olabilirmi
merhaba 26-30 ekim arasında lekelenmem oldu pembemsi kahverengimsi sadece peçeteye geldi adet olmam gereken tarihti 30 unda lekelenme bitti ve adet olmadım. 28 ekimde kan tahlili yaptırdım çıkmadı 4 kasımda tekrar yaptırdım yine çıkmadı ama göğüslerimde de hassasiyet acı hissi başladı hamile olabilir miyim tekrar test ne zaman yapmalıyım benzer durum yaşayanlar var mı
Değeriniz 2.30 ken hamilelik belirtisi falan varmıydı sizdeGeç döllenme mi yaşıyorsunuz acaba? Benimde 2.30 çıkmıştı 4 gün sonra tekrarladığımda hamile olduğumu öğrenmiştim bence tekrarlayın testinizi
inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre verir ben de erken mi test yapıyorum acaba diye düşünüyorum inşallah geç döllenmedirArkadaşım aynı şeyi ben de yasiyorum31 ekimde adet olmam gerekiyordu olmadım 3 gün gecdi kan tahlili verdim 1.6 çıkdı gebelik yok 2 gün sonra biraz kan geldi ben adet oldum sandım ama olmadım kan lekesi geldi sonra da kahverengi leke oldu ara ara 2 gün devam etti kahverengi leke şimdi ise bisey yok normal beyaz akıntı oluyor bu arada adetim 6 gün geçmiş oldu bugunde öyle bi karin ağrısı kasiklada oldu ki sanki ine batıyor du acile gittik tekrar test yapıldı 2.6 çıkdı kan tahlili yine gebelik yok sizce çokmu erken test yapıyorum beklemem lazım mi hamile olma olasılığım varmı yani yerleşme kanaması olabilirmi
önceki kan sonuçlarımın ikisi de 1.20 çıkmıştı muayene olmadım ama bi kadın hastalıkları doktoruna aynı buraya yazdığım gibi olanı söylediğimde hamile olabilir miyim tekrar test yapayımmı dediğimde hayır gerek yok kist olabilir dedi geç döllenme ihtimalinden bahsetmedi bileBence bugün tekrarlayın. Eğer yine negatifse bence bir doktora danışın
Inş öyledir canım rabbim hepimizin yüzüne gülsün insinşallah rabbim hepimizin gönlüne göre verir ben de erken mi test yapıyorum acaba diye düşünüyorum inşallah geç döllenmedir
KAN tahlılınde cıkardı canım olsaydımerhaba 26-30 ekim arasında lekelenmem oldu pembemsi kahverengimsi sadece peçeteye geldi adet olmam gereken tarihti 30 unda lekelenme bitti ve adet olmadım. 28 ekimde kan tahlili yaptırdım çıkmadı 4 kasımda tekrar yaptırdım yine çıkmadı ama göğüslerimde de hassasiyet acı hissi başladı hamile olabilir miyim tekrar test ne zaman yapmalıyım benzer durum yaşayanlar var mı
daha geç öğrenenler de olmuş ama hala umudum varKAN tahlılınde cıkardı canım olsaydı
Insallah olur ama cok dusuk bır ıhtımal canımdaha geç öğrenenler de olmuş ama hala umudum var
daha geç öğrenenler de olmuş ama hala umudum var
oldu ama iki kere falan beyaz oldu onun haricinde bi akıntı varmış hissi oluyo ama bakıyorum bişey yokAkıntın var mi benim de günüm geçti 4 gün beyaz akintim var
oldu ama iki kere falan beyaz oldu onun haricinde bi akıntı varmış hissi oluyo ama bakıyorum bişey yok
2 nin üstü gebeliktir diyor Saraçoğlu testi tekrarlayınArkadaşım aynı şeyi ben de yasiyorum31 ekimde adet olmam gerekiyordu olmadım 3 gün gecdi kan tahlili verdim 1.6 çıkdı gebelik yok 2 gün sonra biraz kan geldi ben adet oldum sandım ama olmadım kan lekesi geldi sonra da kahverengi leke oldu ara ara 2 gün devam etti kahverengi leke şimdi ise bisey yok normal beyaz akıntı oluyor bu arada adetim 6 gün geçmiş oldu bugunde öyle bi karin ağrısı kasiklada oldu ki sanki ine batıyor du acile gittik tekrar test yapıldı 2.6 çıkdı kan tahlili yine gebelik yok sizce çokmu erken test yapıyorum beklemem lazım mi hamile olma olasılığım varmı yani yerleşme kanaması olabilirmi
Benim gittiğim acildeki doktorda dedi gebelik yok 5 üstü gebelik var demek2 nin üstü gebeliktir diyor Saraçoğlu testi tekrarlayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?