Hamile Olabilir Miyim ?

Sürtünme yolu ile ilişki nasıl oluyor
Evlisiniz neden sürtünüyorsunuz

Ayrıca bu kadar korkuyorsanız korunma yöntemi diye bir nokta var

Bilmem haberiniz var mi ?
Alla alla sabah sabah bu ne öfke bu ne kızgınlık yahu
Belki öyle hoşlarına gidiyor belki ondan zevk alıyorlar
Tam bir birleşme olmadanda neden korunsunlar ki
Ki konu arkadasın sex dünyası veya fantezileride değil aslında olabilir mi olamaz mı onu merak etmiş

Konu sahibesi;
İçine boşalma olmadıysa hamile değilsindir sen stres yaptıkca gecikme devam edicektir cok sıkıntı yapma eger hemen rahatlamak istiyorsanda doktora gidip bi kan ver

Hanımlar normalde âdetlerim düzenli olur hep ,eşimle beraber çocuk dusunmuyoruz. lakin geçen ay "adet olduktan sonra" sürtünme yoluyla bir ilişkimiz oldu. Bir boşalma söz konusu değildi eşimde yüzeysel bir temas vardı . Bir ay geçti hala adet olmadim . Sizce hamile olma durumum var mı haftalardir merak ve strese giriyorum :/ hamileliğe dair bir belirtide olmadi. Bilmiyorum psikolojik olarak kendimi sıktığım için mi böyle uzadı adet ;/ insanlar o kadar uğraşıyor gerçek bir ilişki yaparak olmuyor, ben gerçek bir ilişki daha önce hiç yaşamadım geçen ay sürtünme yolu oldu sadece ama bilmediğim için bu kadar telaşa düştüm yardımcı olur musunuz teşekkürler

olmaz olmaz da 5 tl ye bile testler satılıyor iken bizleri neden hebelik testi niyetine kullanıyorsunuz ya ? :110:

Hiç pişirmediğiniz bir yemeğin önce tarifine bakarsınız
Kafanıza göre pişirip sonra aa ya tadı kötü olduysa demezsiniz yani
Peki sizin meselede önce ne yapacağınızı, riskleri var mı vs vs neden araştırmıyorsunuz
Azcık bilgilenin
Evlenmişsiniz yarın birgün anne baba olacaksınız bunları araştırmak bilgi edinmek ayıp değil
Bilinçlenin

Alla alla sabah sabah bu ne öfke bu ne kızgınlık yahu
Belki öyle hoşlarına gidiyor belki ondan zevk alıyorlar
Tam bir birleşme olmadanda neden korunsunlar ki
Ki konu arkadasın sex dünyası veya fantezileride değil aslında olabilir mi olamaz mı onu merak etmiş

Konu sahibesi;
İçine boşalma olmadıysa hamile değilsindir sen stres yaptıkca gecikme devam edicektir cok sıkıntı yapma eger hemen rahatlamak istiyorsanda doktora gidip bi kan ver
Kızgınlığım olması normal
Evlenecek yaşa gelinmiş cinsellik hakkında zerre Bilgi yok
Sonra eczanelerden bebek düşürmek için ilaç taleplerinde bulunuluyor
Mutsuz anneler oluyor
İstenmeyen çocuklar dünyaya geliyor
Çocuk işi ciddi iş
Nasıl seviştiği beni ilgilendirmez
Ama o yolla hamşle kalınmayacağını bilmeli
Korkusu varsa da korunmalı

Ay yok sanmam canim o sekilde hamile kalincagini, stres yapma.
Kendinde demissin işte insanlar istedigi halde bile geç hamile kaliyor, Ha diyince olmuyor ;)

:KK53:Eşim demeyeceksin kuzum o zaman millet hep yanlış anlar.Nisalim deseydin keşke ben okuyorum diyorum allah allah ewliler sürtünme hic gercek birlikte olmamis nikahli olabilirsin ama bir evin icinde degilsiniz kari koca olarak. Hamile falan da olamazsin boyle zaten dert etme

Sürtünmek yerine korunmayı deneyin valla bak işe yarar.
Hasbinallah!

Bence cinsellik ile ilgili, hamile kalmak, kalamamak, korunmak ile ilgili birkaç şey okuyun bilgilenme amaçlı.
Faydasını görürsünüz.

Burda kimse size sürtünme tecrübelerini anlatmayacaktır öyle değil mi?

Evli olup sürtünle yoluyla ilişkiye girmekte ayrı bir fantazi herhaldee🤣🤣 korkma konkma hamile değilsin muhtemelen boşalmamış bile sevgiliniz ayyy pardon kocanız.!

İnsanlar keşke evlenmeden önce akıl yüklenmesi yapılsa (özellikle cinsellik ve doğum kontrol hakkında)
Yukarıda yazdığım şey yapılabilse zaten bugün böyle bir konu okumuyorduk:ıslık:

Back
X