Hamile Olabilir Miyim ?

mirkelamhandan16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2019
8
1
1
30
Hanımlar normalde âdetlerim düzenli olur hep ,eşimle beraber çocuk dusunmuyoruz. lakin geçen ay "adet olduktan sonra" sürtünme yoluyla bir ilişkimiz oldu. Bir boşalma söz konusu değildi eşimde yüzeysel bir temas vardı . Bir ay geçti hala adet olmadim . Sizce hamile olma durumum var mı haftalardir merak ve strese giriyorum :/ hamileliğe dair bir belirtide olmadi. Bilmiyorum psikolojik olarak kendimi sıktığım için mi böyle uzadı adet ;/ insanlar o kadar uğraşıyor gerçek bir ilişki yaparak olmuyor, ben gerçek bir ilişki daha önce hiç yaşamadım geçen ay sürtünme yolu oldu sadece ama bilmediğim için bu kadar telaşa düştüm yardımcı olur musunuz teşekkürler

Son düzenleme:
Olmaz merak etmeyin. Birleşme de olmamış boşalma da. Stres yaptığınız için gecikiyordur. Bu kadar düşünmeyin.

Olmaz merak etmeyin. Birleşme de olmamış boşalma da. Stres yaptığınız için gecikiyordur. Bu kadar düşünmeyin.

Stresli olduğum iki ay üst üste birer hafta gecikmişti ve toplamda iki hafta günüm değişmişti yeni düzende devam etmişti. Siz de şu an telaş yaptığınız için olmuştur muhtemelen. Sürtünme yoluyla hamile kalmak mümkün olabilir evet ama düşük bir ihtimal.

Alıntıyı becerememişim 🙈

Hanımlar normalde âdetlerim düzenli olur hep ,eşimle beraber çocuk dusunmuyoruz. lakin geçen ay "adet olduktan 2 gün sonra" sürtünme yoluyla bir ilişkimiz oldu. Bir boşalma söz konusu değildi eşimde yüzeysel bir temas vardı . Bir ay geçti 2 Gun once adet olmam gerekiyordu ama olmadım . Sizce hamile olma durumum var mı 2 haftadan beri bunu düşünüp strese giriyorum :/ 1 aydan beri hamileliğe dair bir belirtide olmadi ne bileyim bir kusma bulantı baş ağrısı hassasiyet vs. Bilmiyorum psikolojik olarak kendimi sıktığım için mi böyle uzadı adet ;/ insanlar o kadar uğraşıyor gerçek bir ilişki yaparak olmuyor, ben gerçek bir ilişki daha önce hiç yaşamadım geçen ay sürtünme yolu oldu sadece ama bilmediğim için bu kadar telaşa düştüm yardımcı olur musunuz teşekkürler
Sürtünme yolu ile ilişki nasıl oluyor
Evlisiniz neden sürtünüyorsunuz

Ayrıca bu kadar korkuyorsanız korunma yöntemi diye bir nokta var

Bilmem haberiniz var mi ?

Korunmuyor musunuz?
Herkeste hamilelik belirtisi olacak diye bir şey yok. Lakin zaten sizin anlattığınız şartlarda hamile kalmak imkansıza yakın.
Bir de bu "sürtünmeyle ilişki yaşadık, hamile miyim" konuları ne zaman bitecek yav? =)) Kızmayın ama şu BDV'de aynı başlıkla milyon tane konu oldu. Kaç tanesi gerçekten hamile kalmış, bir istatistik çıkarılsa da, millet rahatlasa valla.

Korunmuyor musunuz?
Herkeste hamilelik belirtisi olacak diye bir şey yok. Lakin zaten sizin anlattığınız şartlarda hamile kalmak imkansıza yakın.
Bir de bu "sürtünmeyle ilişki yaşadık, hamile miyim" konuları ne zaman bitecek yav? =)) Kızmayın ama şu BDV'de aynı başlıkla milyon tane konu oldu. Kaç tanesi gerçekten hamile kalmış, bir istatistik çıkarılsa da, millet rahatlasa valla.
Bunun sebebi internette çok fazla yorumun gezmesi ondan dolayı insan telaş ediyor ne yapayım:/

Bunun sebebi internette çok fazla yorumun gezmesi ondan dolayı insan telaş ediyor ne yapayım:/
Yapacak şey basit
Hem de çok basit
Korunmak denen birsey var
Evleneceksiniz ne ilişkinin ne olduğunu biliyorsunuz ne korunmayı akıl ediyorsunuz

Çok sinirleniyorum böyle konulara ya
Bunu bilmeyen mi var artık

O nerden çıktı ne alaka ? Test almadan önce burada yaşanmişlik tecrübe var bunu öğrenmeye geldim ben insanlardan

Neyin tecrübesini istiyorsun? Herkes sürtünerek seks yaptiğinimi düşünüyorsun? Ki hadi öyle diyelim, a kişisi hamile kalmadi ama b kişisi kalmiştir. Bunun sana faydasi yok. Kimse burda sana hamile veya değilsin diyemez, zira forumdan kan testi yapacak teknoloji elimizde değil..

Ha bu arada geri çekilme bir korunma şekli değildir. Seks yapacaksan (buna sürtünme dahil) kondom, hap, spiral, iğne yada yapişkan gibi opsyonlar var. Jinekologtan randevu alip, bilgi alabilirsin. Yani sevişmek istiyorsan, bunu doğru yap.

Back
X