- 12 Eylül 2018
- 23
- 6
- 36
- 33
- Konu Sahibi melekmeryem
kızlar ilişkiden 6 gün sonra kahverengi kanamam oldu.ertesi gün kan tahlili yaptırdım.eskiden hep <0,100 çıkardı şimdi 0,251 çıktı.hamile olabilir miyim???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetim düzenli olmuyor.Ama daha önce böyle bir kanamam olmamıştıOvulasyon takibi yapiyor musunuz?
O kahverengi kanama belki de yumurta çatladığı için olmuştur.
Ve adetinize Kac gun kaldi?
2 gün az az kahverengi kanamam oldu.Bakalım doktor 1 hafta sonra tekrar kan tahlili yapalım dediAdetim düzenli olmuyor.Ama daha önce böyle bir kanamam olmamıştı![]()
Son adetim 9 nisanda başladıOvulasyon takibi yapiyor musunuz?
O kahverengi kanama belki de yumurta çatladığı için olmuştur.
Ve adetinize Kac gun kaldi?
Pazar günü lekelenmem oldu 6.gündü işte ertesi gün kan verdim.İlişkiden 1 hafta sonra mı kan verdiniz?
Çok erken, varsa da çıkmaz 6.günde zaten bat tarihini bekleyin hatta mümkünse 1-2 gün geçirinPazar günü lekelenmem oldu 6.gündü işte ertesi gün kan verdim.
Bu sebeple ovulasyon takibi yapiyormusun dedim arkadasim.Adetim düzenli olmuyor.Ama daha önce böyle bir kanamam olmamıştı![]()
Bugün tekrar kan testi yaptırdım.0,251 olan değer 0,181 e düşmüş.Artık yok demek oluyor sanırımÇok erken, varsa da çıkmaz 6.günde zaten bat tarihini bekleyin hatta mümkünse 1-2 gün geçirin