Hamile Olabilir Miyim?

Letafet1995

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
35
6
86
29
Herkese merhaba.
Üzerime pantolon varken, pantolonun kemer kısmına ve göbeğime boşalma olduğu zaman bu spermin pantolonun üst kısmından sızma ihtimali var mıdır? Bu şekilde hamilelik mümkün müdür?

Yani bunun cevabını illa buraya sorarak mı öğreniceksiniz sadece Bi googlea filan yazsanız biiiir sürü link çıkıcak zaten karşınıza bunla ilgili.

Yani bunun cevabını illa buraya sorarak mı öğreniceksiniz sadece Bi googlea filan yazsanız biiiir sürü link çıkıcak zaten karşınıza bunla ilgili.
Haklısınız araştırdım da ancak psikolojik yönden takıntılarla ilgili problem yaşıyorum birebir mantıklı bir cevap aldığımda rahatlarım diye düşündüm.

Ya dalga geciyor ya da yasi cok mu kucuk desem. Millet aylarca normal sekilde hamile kalamiyo sen kemerin ustunden hamile kalmaktan korkuyorsun pes.

Haklısınız araştırdım da ancak psikolojik yönden takıntılarla ilgili problem yaşıyorum birebir mantıklı bir cevap aldığımda rahatlarım diye düşündüm.
Peki tatlım da bu söylediğinin çok imkansız olduğunun farkına var Allah aşkına. Dış ortamla temas ettiğinde anında ölen sperm nasıl pantolondan geçecek de malum bölgeye geçecek de ohooo....

Herkese merhaba.
Üzerime pantolon varken, pantolonun kemer kısmına ve göbeğime boşalma olduğu zaman bu spermin pantolonun üst kısmından sızma ihtimali var mıdır? Bu şekilde hamilelik mümkün müdür?
Olumaz o spermler içeri sızsa bile rahme kadar sızamaz . Hanımlar Allah aşkına nasıl üreme gerçekleştiğini rahmin şeklini spermin ve yumurtanın hangi aşamalardan geçerek dollendigini bilmek gerek diye düşünüyorum yani bu vücudumuz neticede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…