- 23 Şubat 2019
- 35
- 6
- 86
- 29
- Konu Sahibi Letafet1995
-
Yoktur gülüm yoktur. Hatta imkansız.Herkese merhaba.
Üzerime pantolon varken, pantolonun kemer kısmına ve göbeğime boşalma olduğu zaman bu spermin pantolonun üst kısmından sızma ihtimali var mıdır? Bu şekilde hamilelik mümkün müdür?
Haklısınız araştırdım da ancak psikolojik yönden takıntılarla ilgili problem yaşıyorum birebir mantıklı bir cevap aldığımda rahatlarım diye düşündüm.Yani bunun cevabını illa buraya sorarak mı öğreniceksiniz sadeceBi googlea filan yazsanız biiiir sürü link çıkıcak zaten karşınıza bunla ilgili.
Peki tatlım da bu söylediğinin çok imkansız olduğunun farkına var Allah aşkına. Dış ortamla temas ettiğinde anında ölen sperm nasıl pantolondan geçecek de malum bölgeye geçecek de ohooo....Haklısınız araştırdım da ancak psikolojik yönden takıntılarla ilgili problem yaşıyorum birebir mantıklı bir cevap aldığımda rahatlarım diye düşündüm.
Yoktur ama pantolonunuzu makineye atın leş gibi kokar oHerkese merhaba.
Üzerime pantolon varken, pantolonun kemer kısmına ve göbeğime boşalma olduğu zaman bu spermin pantolonun üst kısmından sızma ihtimali var mıdır? Bu şekilde hamilelik mümkün müdür?
Haklısınız çok teşekkür ederim yardımlarınız içinPeki tatlım da bu söylediğinin çok imkansız olduğunun farkına var Allah aşkına. Dış ortamla temas ettiğinde anında ölen sperm nasıl pantolondan geçecek de malum bölgeye geçecek de ohooo....
Olumaz o spermler içeri sızsa bile rahme kadar sızamaz . Hanımlar Allah aşkına nasıl üreme gerçekleştiğini rahmin şeklini spermin ve yumurtanın hangi aşamalardan geçerek dollendigini bilmek gerek diye düşünüyorum yani bu vücudumuz neticedeHerkese merhaba.
HahahaYa mantıklı sorumuki seninki mantıklı cvp bekliyorsun. Kahkaha attım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?