Hamıle olabilir miyim?

Nezzolgunnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2017
200
72
48
33
Merhaba hanımlar,
Yardımınıza ihtiyacım var. 27 yasındayım 11 aylık oglum var ve emzırıyorum. Ve adetim gecikti 2 gün eşim korunuyor. Neden korunamadıgımı soyleyeyım. Korunma olarak her yolu denedim olumsuz etkileri oldugu ıcın doktor tavsiyesiyle bıraktım. İkinci cocugu dusunmuyordum oglum en az 3 yasına gelene kadar ya da 2 yastan sonra dusunmuyordum. Hafta sonu oldugu ıcın eczanede bulamam hamilelik tesıt ıcın emınde degılım. Hıc hazır degılım ikinci cocuga nasıp kısmet ama ilk cocugumla vakıt gecırmek ıstıyorum doya doya ilgisiz bırakmak sutten kesmek istemem. Sizce beklemem mi gerekli yoksa evde kendim yontemlerımle hamilelik testi gibi yapabileceğim deneyimli olan dha once yapmış ve dogru cıkmış bilgilerinizi paylaşabilir misiniz ?

Merhaba hanımlar,
Yardımınıza ihtiyacım var. 27 yasındayım 11 aylık oglum var ve emzırıyorum. Ve adetim gecikti 2 gün eşim korunuyor. Neden korunamadıgımı soyleyeyım. Korunma olarak her yolu denedim olumsuz etkileri oldugu ıcın doktor tavsiyesiyle bıraktım. İkinci cocugu dusunmuyordum oglum en az 3 yasına gelene kadar ya da 2 yastan sonra dusunmuyordum. Hafta sonu oldugu ıcın eczanede bulamam hamilelik tesıt ıcın emınde degılım. Hıc hazır degılım ikinci cocuga nasıp kısmet ama ilk cocugumla vakıt gecırmek ıstıyorum doya doya ilgisiz bırakmak sutten kesmek istemem. Sizce beklemem mi gerekli yoksa evde kendim yontemlerımle hamilelik testi gibi yapabileceğim deneyimli olan dha once yapmış ve dogru cıkmış bilgilerinizi paylaşabilir misiniz ?
Adetiniz kaç gün geçti? Eşinizin korunma yöntemi ne? Şu malum yöntem olmayan yöntem değildir umarım

kuzenim bebeği dört aylıkken hamile kaldı günlerce ağladı. eşim korunuyordu nasıl oldu anlamadık diyordu. özel olsa da sordum prezervatife rağmen mi hamile kaldın gerçekten diye. hayır geri çekilme dedi. umarım sizinki de bu "korunma yöntemi" ile değildir.

hurafelerle kafanızı yormayın hepsi sallamasyon. pazartesi alırsınız bir test kafanız rahat eder. dilediğiniz sonucu alırsınız umarım.

Yani spiral taktirabilirdiniz,esinizde kondom kullanirdi madem bu kadar cocuk istemiyorsunuz.
Spiralin me zarari olabilir?
En fazla kayar o kadar
O nasil doktormus korunmamayi oneriyor.

eşin korunuyorsa gebelik olmaz bence.çok düşük bir ihtimal.ben bazen oluyor bir ay adet olmuyorum ama hamile değilim.hormonal benim sorunum

Adetiniz kaç gün geçti? Eşinizin korunma yöntemi ne? Şu malum yöntem olmayan yöntem değildir umarım
2 gun adetim gectı adet olacakmışım gibi hissediyorum olamıyorum sanki. Kendisi korunuyor. O da biraz guvenilirlı degıl tabı anlamışsınızdır ama esımde emin kendinden oyle birsey olsa soylerım diyor bilemedim tedirgin oldum. Korkuyorum bende. Yine de belli olmuyor iste.

Eşinizin korunma yöntemi nedir. Şuan bende adet vaktim gelmese bile korkuyorum hep. Şüpheleniyorum.

Adet gecikmesi olabiliyormuş yalnız emzirirken. Ben mesela 34 günde oluyorum.

Pazartesiyi beklemekten baska careniz yok..yada internetten bulunduğunuz bolgedeki nöbetçi eczanelere bakabilirsiniz beklemek istemezseniz..baska care yok yanı

Nöbetçi eczane baksanıza bekle bekle zamanda geçmez şimdi

Sadece 2 gün gecikmiş bence endişelenmeyin. Adet olacakmış gibi de hissediyormuşsunuz zaten bence stres yaptığınız için gecikmiş olabilir.

Eğer düzgün bir yöntemle korunuyorsanız çok düşük bir ihtimal hamilelik panik yapmayın hemen.

2 gun adetim gectı adet olacakmışım gibi hissediyorum olamıyorum sanki. Kendisi korunuyor. O da biraz guvenilirlı degıl tabı anlamışsınızdır ama esımde emin kendinden oyle birsey olsa soylerım diyor bilemedim tedirgin oldum. Korkuyorum bende. Yine de belli olmuyor iste.
sizin yöntem %70 korur, ama bu şekilde korunup dört yıl çocuk yapmayan arkadaşım da var ama riskli.ama yine de sanmıyorum gebelik olacağını

Okuyanlara ders olsun; geri çekilme bir korunma yöntemi değildir.
Umarım hamile degilsinizdir ama oyleyse de, beraber buyurler,insallah cok uslu sakin bebekleriniz olur

Back
X