How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

hamile olabilir miyim

kartopu1988

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2016
1.352
1.342
133
36
arkadaslar sabah test yaptim 2 tane ama ilk idrarla degil . 2 gundur hafif adet olacakmisim gibi agrilar var . fotografta cizgiyi goruyo gibiyim ama emin degilim :( ben de prolaktin yuksekti ilac kullandim bu ay . esime de test yaptik morfoloji yuzde 3 cikmisti . siz goruyor musunuz cizgiyi :(

Eklentiler

• 20180803_102223.jpg
    20180803_102223.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 88
Evet var gorunuyor tebrikler hamilesiniz hemen gidin bi kan verin bence inşallah hayirli evlatlarin olur bizede dua et

arkadaslar sabah test yaptim 2 tane ama ilk idrarla degil . 2 gundur hafif adet olacakmisim gibi agrilar var . fotografta cizgiyi goruyo gibiyim ama emin degilim :KK43: ben de prolaktin yuksekti ilac kullandim bu ay . esime de test yaptik morfoloji yuzde 3 cikmisti . siz goruyor musunuz cizgiyi :KK43:
Bence gayetttt net canımmm
Adet tarihin ne zmn dı eğer geçtiyse hemen kan vermeye koşşşşşşş:anneadayı::anneadayı::anneadayı:

arkadaslar sabah test yaptim 2 tane ama ilk idrarla degil . 2 gundur hafif adet olacakmisim gibi agrilar var . fotografta cizgiyi goruyo gibiyim ama emin degilim :KK43: ben de prolaktin yuksekti ilac kullandim bu ay . esime de test yaptik morfoloji yuzde 3 cikmisti . siz goruyor musunuz cizgiyi :KK43:
Evet çizgi var hayırlı olsun darısı bana inşallah

Hamile gibisiniz ,hemen kan testi verin ben duramazdım aynen öyle bir durumdayken heycanlandırmak istemem ama dr yok demişti bunu gösterdiğimde sonra kan testi sonuç verir bir bakalım dedi.POzitifti :)darısı size ve tüm isteyenlere...

Hamile gibisiniz ,hemen kan testi verin ben duramazdım aynen öyle bir durumdayken heycanlandırmak istemem ama dr yok demişti bunu gösterdiğimde sonra kan testi sonuç verir bir bakalım dedi.POzitifti :)darısı size ve tüm isteyenlere...
tüm isteyenlere insallah

Back