Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok erken testler için ikimizde bence 1 hafta daha bekleyip erken gebelik testi yapmalıyız umarım hüsran olmaz ikimiz içindeBenimde 4 gün var adet olucak gibi aşırı karın ağrım var hiç böyle olmazdı. Kasıklarımda da batma oluyo. Ama testler negatif.
annem de kardeşimde yerleşme kanaması yaşadığı için ben çok ümitliyim içten içe doğru söylüyorsunuz en garantisi kanda gebelik testi ama bekleyeceğim biraz daha sanırımDoğru olan tabiki beklemek ama bu psikolojiyi biliyorum iki gün boyunca acaba hamile miyim diye gezecek umutlanacak her tuvalete gittiğinde hasta oldum mu diye korkuya kapılarak. Kendini ve sabrını yönetebilen tabiki beklesin ama empati kurmak lazim
Bak kuzum benim adet gecikmemin tam 8 ci gunu.ilk geciktigi gunden yapmaya basladim.ilk iki gun 1 saat sonra silik cok silik bir cizgi cikti.sonraki 4 gun yarim saat icinde belli oldu.dun yaptin 10 dakikada biraz daha belli cizgi cikti ve en son cok sukur bu gun sabah yaptigimda baya koyulasmisdi.o yuzden sabrli ol.adetin gecmemis henuz anladigim kadariyla her gun yap istersen adetin gelmezse ama 1 hafta gecene kadar umudunu yitirmeyarın mı bi kaç gün sonra mı?
bende bugün regl günüm olmayınca yapim dedim baktım negatif attım dolaba uyumaya devam ettim kalktığımda böyleydi sonra tırnağımla kazımaya çalıştım acaba test mi bozuk die test doğru da benim sonuç net değil benceBak kuzum benim adet gecikmemin tam 8 ci gunu.ilk geciktigi gunden yapmaya basladim.ilk iki gun 1 saat sonra silik cok silik bir cizgi cikti.sonraki 4 gun yarim saat icinde belli oldu.dun yaptin 10 dakikada biraz daha belli cizgi cikti ve en son cok sukur bu gun sabah yaptigimda baya koyulasmisdi.o yuzden sabrli ol.adetin gecmemis henuz anladigim kadariyla her gun yap istersen adetin gelmezse ama 1 hafta gecene kadar umudunu yitirme
Ya niye bu kadar acale ediyorsun bak gunundesin henuz benimde gunumde bundanda silikti ve tam 1 saat sonra belirmsdi.gelmezse yap yine .istersen testlerimin fotografini atayim bundan bile siliktibende bugün regl günüm olmayınca yapim dedim baktım negatif attım dolaba uyumaya devam ettim kalktığımda böyleydi sonra tırnağımla kazımaya çalıştım acaba test mi bozuk die test doğru da benim sonuç net değil bence
Zahmet olmazsa atar mısınYa niye bu kadar acale ediyorsun bak gunundesin henuz benimde gunumde bundanda silikti ve tam 1 saat sonra belirmsdi.gelmezse yap yine .istersen testlerimin fotografini atayim bundan bile silikti
Umitlendirmek istemem ama bence kesinlikle kan tahlili yap benceSelam kızlar,
Aranızda daha yeniyim ama kafam çok karışık fikrinize ihtiyacım var.
Ben eşimle haziran da tatile çıktım ve Temmuz’un 1’inde regl oldum. Regl dönemime göre bugün regl olmuş olmam gerekiyordu ama olmadım.
1 hafta önce serçe tırnağımın ucu kadar kahverengi bir akıntım oldu hatta çalıştığım için koştur koştur ped aldım regl olcam sanıp ama sonrasında hiçbir şey gelmedi.
bugün sabah uyandığımda test yaptım negatifti sinirlendim ve dolabın içine koydum uykuma devam ettim kalktığımda silik ikinci çizgi vardı gördüm.
Biliyorum 5-10 dk sonra görünen ikinci çizgileri dikkate almamak lazım ama ilk defa böyle birşey yaşıyorum. 4 senelik evliyim ve 2 senedir çocuk istiyoruz.
Ayyy darısı başıma inşallah Allah’ımmmmm bi çift çizgi nasıl mutlu eder insanı ediyor işte darısı başıma tüm isteyenlerin başına inşallahhhVe en son bu gun boyle. Yani ben 8 ci gunde tam koyu gordum umutsuzluga kapilma hemen onemli olan adetin gelmesin Eki Görüntüle 2173697
Allah’ım inşallah öyleyimdirBence hamilesin
Allah’ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bana da haber verir misin kan testi sonucunu merak ettim çooookkO kadar siliktiki olamaz dedim ama oldu.yarin insallah kan testine gidecegim
Tamam canim yarin haber verirom evet cok mutlu ediyor koyu cizgiui gormek darisi basinaAllah’ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bana da haber verir misin kan testi sonucunu merak ettim çooookk
Sizinle daha öncede konuştuk diye hatırlıyorum hayırlı olsun maşallah görmüşsünüz ikinci çizgiyi Allah tamamına erdirsin inşaallahTamam canim yarin haber verirom evet cok mutlu ediyor koyu cizgiui gormek darisi basina
Bende sizi hatrliyorum bilmiyorum yenilik varmi yokmi insallah en kisa zamanda darisi basina canimSizinle daha öncede konuştuk diye hatırlıyorum hayırlı olsun maşallah görmüşsünüz ikinci çizgiyi Allah tamamına erdirsin inşaallah
Amin inşaallah. Nasıl oldu tedaviye mi başladınız ? Bende Kürtajdan sonraki 3. Adeti bekliyorum bir hafta kaldı. Sonra korunmayı bırakıcam. Allah nasip ederse tekrar başlayacağızBende sizi hatrliyorum bilmiyorum yenilik varmi yokmi insallah en kisa zamanda darisi basina canim
Bu ay Sogan kuru mucizesi canm.pko icin kullandim ve bide yumurta buyutucu ilac.Amin inşaallah. Nasıl oldu tedaviye mi başladınız ? Bende Kürtajdan sonraki 3. Adeti bekliyorum bir hafta kaldı. Sonra korunmayı bırakıcam. Allah nasip ederse tekrar başlayacağız