How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Hamile Olabilir Miyim?

meyyke

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2015
3.933
5.971
158
Selam kızlar,

Aranızda daha yeniyim ama kafam çok karışık fikrinize ihtiyacım var.

Ben eşimle haziran da tatile çıktım ve Temmuz’un 1’inde regl oldum. Regl dönemime göre bugün regl olmuş olmam gerekiyordu ama olmadım.

1 hafta önce serçe tırnağımın ucu kadar kahverengi bir akıntım oldu hatta çalıştığım için koştur koştur ped aldım regl olcam sanıp ama sonrasında hiçbir şey gelmedi.

bugün sabah uyandığımda test yaptım negatifti sinirlendim ve dolabın içine koydum uykuma devam ettim kalktığımda silik ikinci çizgi vardı gördüm.

Biliyorum 5-10 dk sonra görünen ikinci çizgileri dikkate almamak lazım ama ilk defa böyle birşey yaşıyorum. 4 senelik evliyim ve 2 senedir çocuk istiyoruz.

Selam kızlar,

Aranızda daha yeniyim ama kafam çok karışık fikrinize ihtiyacım var.

Ben eşimle haziran da tatile çıktım ve Temmuz’un 1’inde regl oldum. Regl dönemime göre bugün regl olmuş olmam gerekiyordu ama olmadım.

1 hafta önce serçe tırnağımın ucu kadar kahverengi bir akıntım oldu hatta çalıştığım için koştur koştur ped aldım regl olcam sanıp ama sonrasında hiçbir şey gelmedi.

bugün sabah uyandığımda test yaptım negatifti sinirlendim ve dolabın içine koydum uykuma devam ettim kalktığımda silik ikinci çizgi vardı gördüm.

Biliyorum 5-10 dk sonra görünen ikinci çizgileri dikkate almamak lazım ama ilk defa böyle birşey yaşıyorum. 4 senelik evliyim ve 2 senedir çocuk istiyoruz.

Testi tekrarla. Hatta erken gebelik testi al. Varsa onda silikte olsa çıkar. Ondan sonra kan tahlili yaptırırsın.

Bi beta HCG baktirin rahatlayin. Regl gununuzse kanda kesin cikar. İdrar testleri güvenli değil. Bunun tek yolu bu.

Bi beta HCG baktirin rahatlayin. Regl gununuzse kanda kesin cikar. İdrar testleri güvenli değil. Bunun tek yolu bu.
bir kez eşimi regl tarihim gelmeden kan testi yaptırmaya götürtmüştüm kendimi şimdi inanmıyor varsa bile bekleyelim diyor :))

Bak benimde 4 gün var. Kaç tane test yaptım. Benimkilerde bekledi hiç
Bişey yok.
Belki gebesindir regl günü testi tekrar yap.
Şimdi senin için içine sığmaz ama sabredemezsen yarın tekrarla
bugün regl günüm regl günlerim bitsin gitsin haftaya bugün yapayım en iyisi tekrar olacağı varsa olacaktır :(

bir kez eşimi regl tarihim gelmeden kan testi yaptırmaya götürtmüştüm kendimi şimdi inanmıyor varsa bile bekleyelim diyor :))
O zaman yarın bı daha idrar testi yapın. Bekledikce beklenti artıyor sonra hayal kırıklığı olabilir o yüzden zahmetli değilse kan testi en azından olumlu yada olumsuz konuyu kapatır. Siz bilirsiniz

O zaman yarın bı daha idrar testi yapın. Bekledikce beklenti artıyor sonra hayal kırıklığı olabilir o yüzden zahmetli değilse kan testi en azından olumlu yada olumsuz konuyu kapatır. Siz bilirsiniz
Çok teşekkür ederim :) iş yerine yakın sadece acıbadem hastanesi var orada da fiyatlar aşırı yüksek hafta sonu kan da gebelik testi yapılıo mu diğer hastanelerde bilmiyorum bilginiz var mı

bugün regl günüm regl günlerim bitsin gitsin haftaya bugün yapayım en iyisi tekrar olacağı varsa olacaktır :KK43:

Ben duramazdım. Durabiliyosan dur. Benimde geçen ay kimyasal oldu. Testte çizgiyi çift gördüm. Kimyasalla sonuçlanında adetim 1 hafta grçmeden test yapmıycam dedim ama dünden bei 4 tane test yaptım. Ban duramıyorum yapmadan :D

Ben duramazdım. Durabiliyosan dur. Benimde geçen ay kimyasal oldu. Testte çizgiyi çift gördüm. Kimyasalla sonuçlanında adetim 1 hafta grçmeden test yapmıycam dedim ama dünden bei 4 tane test yaptım. Ban duramıyorum yapmadan :KK70:
hahahah :)) çok test yaptım zamanında o yüzden peşpeşe yapınca da bi işe yaramadığını gördüğümden sabretmeye çalışıyorum her yerde en net regl’den 5 gün sonra idrar testinde çıkar yazmışlar tecrübeleri vardır elbet boşuna ziyan etmeyeyim testleri bi çift çizgi görsem boynumda taşıcam yoksa o derece sıkıldım

Çok teşekkür ederim :) iş yerine yakın sadece acıbadem hastanesi var orada da fiyatlar aşırı yüksek hafta sonu kan da gebelik testi yapılıo mu diğer hastanelerde bilmiyorum bilginiz var mı
Yani doğru değil belki ama ben acilde baktırmistim. Devlet Hastanesi'nde ozellerdede bakıyorlar acilleri ama ücretli dediğiniz gibi. Acılı meşgul etmek doğru değil biliyorum ama ben çok heyecanlanmistim utanan sikila doktora bel ağrım olduğunu ilaç alacağımı ama gebelik suphesi olduğunu söyledim tabi gerçekten belim agriyodu ama acillik değildim. Oda sağolsun gülümseyerek bı kanda bakalım hayırlı haberdir inşallah dedi. İki dakikasını bile almadım. Sonuçta pozitif ti hayatımın en mutlu günüydü. Ama yineliyorum doktor azarlayabilir yarın polikliniğe gel diyebilir. Acilleri oyalamak doğru degil

Ne gerek var cnm kan testine. 2-3 gün sabredip tekrarla idrar testini, negatif ise regleni bekle, olmazsan o zaman yaptırırsın kan testi. Ama muhtemelen 2-3 gün sonra yaptığın test güvenli olur. Ve evet hamile olabilirsin bu mümkün. Bazı hamileliklerde hcg hormonu geç üretilir ki idrar testi bu hormonu ölçer bildiğin gibi.

hahahah :)) çok test yaptım zamanında o yüzden peşpeşe yapınca da bi işe yaramadığını gördüğümden sabretmeye çalışıyorum her yerde en net regl’den 5 gün sonra idrar testinde çıkar yazmışlar tecrübeleri vardır elbet boşuna ziyan etmeyeyim testleri bi çift çizgi görsem boynumda taşıcam yoksa o derece sıkıldım

Benimde 4 gün var adet olucak gibi aşırı karın ağrım var hiç böyle olmazdı. Kasıklarımda da batma oluyo. Ama testler negatif.

Ne gerek var cnm kan testine. 2-3 gün sabredip tekrarla idrar testini, negatif ise regleni bekle, olmazsan o zaman yaptırırsın kan testi. Ama muhtemelen 2-3 gün sonra yaptığın test güvenli olur. Ve evet hamile olabilirsin bu mümkün. Bazı hamileliklerde hcg hormonu geç üretilir ki idrar testi bu hormonu ölçer bildiğin gibi.
Doğru olan tabiki beklemek ama bu psikolojiyi biliyorum iki gün boyunca acaba hamile miyim diye gezecek umutlanacak her tuvalete gittiğinde hasta oldum mu diye korkuya kapılarak. Kendini ve sabrını yönetebilen tabiki beklesin ama empati kurmak lazim

Back