Hamile Olabilir miyim

Kaymaklikunefe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
65
37
Arkadaslar merhaba dünden beri bu konuda ki eski mesajları okuyorum.Hepiniz dualarımdasınız.Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin.Bana da yardımcı olursanız çok sevinirim.1 senelik evliyim.Esimle korunma (yöntemi olmasa da)geri çekilme şeklinde korunuyoruz.Adetim 3 gündür gecikmiş durumda.Bu kadar bebek isteyen varken Allaha nankörlük etmek ve sizi kırmak istemem kızlar ama ben kendimi hazır hissetmediğim için istemiyordum.Bu ana kadar çünkü acayip tatlı bir telaş halindeyim.Ya varsa diye kendimi yiyorum dünden beri.Belirtilerime gelirsek klasik adet belirtileri ama farklı olarak sağ kasigim da 4 5 saniyelik bir ağrı oluyor.Kimisi göğüslerinde damarların belirginlestigini yazmış benimde öyle ama hep mi böyleydi bilmiyorum.Bu sabah after 10 adında bir gebelik testi yaptım sonuç negatif.Ancak sorum şu kızlar ben günde 4 5 litre su içen biriyim.Idrar rengim hep sağlıklı idrar renginde kaç saat tuvalete gitmesem de öyle acaba ondan çıkmamış olabilr mi yada erken mi davrandım.Cok uzun oldu ama kan testi yaptiramam şuan.Cunku eşim 1 haftalık izinde ve evde heveslensin istemiyorum.Cok istiyor cocuk çünkü.Ve de son olarak kızlar acaba psikolojik olabilir mi.2 ay önce annem beni rüyasında hamile görmüş.Gecen ayda kardeşimin nişanlısı hamile görmüş.Ve geçen haftada ben kendimi doğuma giderken gördüm.Etkilendim mi acaba.Yardimci olursanız sevinirim.Rahatsiz edici detaylara girdigim icin özür dilerim. Teşekkürler şimdiden.

Geri çekilme yöntemi tam anlamıyla bir korunma değil. Madem çocuk için hazır değilsiniz neden daha iyi yöntemler denemiyorsuınuz ? Bence hamile değilsinizdir, psikolojik olabilir. Çünkü hamile olsan silikte olsa çıkardı. Hayırlısı olsun diyelim.

Sabah ilk idrarla tap canım 3 günlük gecikme de 4 saat sıvı almadan idrarını tutsan da yetebilir ama sabah erken yapmak en iyisi eğer bu ay bebiş yoksa her kadında yılda 1 yada 2 kez gecikme olması normal kabul ediliyor hali hazırda su tatlı telâşın varken eşinde bu kadar istekliyken sen önümüzdeki aya çalışmaları başlat artik :KK45:

Sabah ilk idrarla tap canım 3 günlük gecikme de 4 saat sıvı almadan idrarını tutsan da yetebilir ama sabah erken yapmak en iyisi eğer bu ay bebiş yoksa her kadında yılda 1 yada 2 kez gecikme olması normal kabul ediliyor hali hazırda su tatlı telâşın varken eşinde bu kadar istekliyken sen önümüzdeki aya çalışmaları başlat artik :KK45:

Çok teşekkür ederim cevabın için.Sende bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Size huzur mutluluk getirsin.Eger bir şey yoksa da 5 6 kilo verip hazırlıklara hayırlısıyla başlarız umarım bizde.

Çok teşekkür ederim cevabın için.Sende bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Size huzur mutluluk getirsin.Eger bir şey yoksa da 5 6 kilo verip hazırlıklara hayırlısıyla başlarız umarım bizde.
teşekkürler canım :) 5 6 kilo neki sen adet olduğun gün başla yumurtlama dönemine kadar vermiş olursun o kiloyu karatay diyeti forumuna göz atmani tavsiye ederim

X