Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba geçen gün niyetliyken akşam saatlerinde kan testi yaptırdım. Son regl tarihim 13 nisan. Geciktirici kullanmıştım. Bırakır bırakmaz refl oldum. Fakat bu ay refl olamadım kan testi sonucum 1.94 çıktı.. yardımcı olabilir misiniz?
merhaba geçen gün niyetliyken akşam saatlerinde kan testi yaptırdım. Son regl tarihim 13 nisan. Geciktirici kullanmıştım. Bırakır bırakmaz refl oldum. Fakat bu ay refl olamadım kan testi sonucum 1.94 çıktı.. yardımcı olabilir misiniz?
Adetin geçmediği ve adet olmadığın sürece hep bir ihtimal vardır.ben 5 gün önce yaptırdığım kan testi sonucum negatif çıkmışken 5 gün sonra kan testim 301 çıkarak adetime ki bir hafta varken 3 haftalık gebe olduğumu öğrendim.o yüzden azda olsa intimaliniz vardır.ve benim gibi hataya düşmeyin.negatif deyip bana kaç tane antibiyotik ağrı kesici verip beni karışık düşünmeye sevk ettiler.ve şuüan ikili tarama ve 18 inci haftayı bekliyorum ilaçların bir etkisinin olup olmadığını.
Ben ilişkiye girdikten 3 gün sonra normal adetimi oldum ve ikinci adetim de zamanında oldum ne çok ne az aynı adet kanaması ve bugün ilişkiden 1 buçuk ay geçmiş ama kasık bölgesinde bacağıma doğru ağrı var ve bu ağrı tek bacakta var oda yürüyünce. 45. Gün idrar testi olumsuz çıktı.