How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Hamile Olabilir miyim?

Benimde bir hafta once uc gun gecmisti kanda 8.30 cikti iki gun sonrada kanama basladi kimyasal dedi doktor

Sanırım benim de öyle oldu? Gerçekten oldu sanmıştım, çok üzüldüm. Kimyasal gebelik ne oluyor tam olarak? Benim de 1-2 güne reglim başlar sanırım .

Sanırım benim de öyle oldu? Gerçekten oldu sanmıştım, çok üzüldüm. Kimyasal gebelik ne oluyor tam olarak? Benim de 1-2 güne reglim başlar sanırım .
Cnm döllenme oluyor ama tutunmadan düşüyor allah hayırlısını versin sağlıklı olması daha önemli emin ol bende yeni kürtaj oldum 8 haftalık kalp atısı yoktu kuzumun çok üzüldüm ama sonradan düşündüm dedim demekki hayırlı olan buymuş devamı gelseydi belki sağlıksız olucaktı ve çok daha zor günler beni bekleyecekti.O yuzden Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin hepimize

Cnm döllenme oluyor ama tutunmadan düşüyor allah hayırlısını versin sağlıklı olması daha önemli emin ol bende yeni kürtaj oldum 8 haftalık kalp atısı yoktu kuzumun çok üzüldüm ama sonradan düşündüm dedim demekki hayırlı olan buymuş devamı gelseydi belki sağlıksız olucaktı ve çok daha zor günler beni bekleyecekti.O yuzden Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin hepimize

Benim kimyasal gebelik degildi ama malesef kalbi durmus 8. haftada cok üzülmüstüm :(
Simdi 4+5 hamileyim....

Benim kimyasal gebelik degildi ama malesef kalbi durmus 8. haftada cok üzülmüstüm :KK43:
Simdi 4+5 hamileyim....
Maşallah cnm Rabbim sağlıkla kucagına aldırsın inşallah kaç ay sonra hamile kaldın bende adetimi bekliyorum sonra başlıcam tekrar

Doğru söylüyorsunuz gerçekten öyle, demek ki hayırlısı böyleymiş. İnşallah bizim de sağlıcakla bebeğimizi kucağımıza aldığımız günler gelir.

Kimyasal değilse yukselir. Ultrasonda gorunmez zaten daha . Birkac gunde adet baslamaz ise tekrar kan testi ile kesinlesir diye düşünüyorum.

Artık umudum kalmadı. Yükseleceğini düşünmüyorum nedense. Kimyasal sanırım.

Kızlar size görümcem için danışmak için hamilelik istemiyor şuan çocuğu küçük diye adeti 5 gün gecikti ama 3. Gününde kan ve gebelik testi yaptı negatif çıktı sizce bu testler yanıltmış olabilir mi

Back