Yani bekleyince noluyor anlamıyorumherşeyden önce sağlık yani daha önce yaşamadığın bir durumu yaşıyorsun silik çizgi çıkmış ama hafta sonunu bekliyorsun iyi sabır valla :) adetin geciktiyse git tabiki... bekleme inşallah hamilesindir
Eğer sonunda üzücü haber varsa her türlü alınacaksa ben yaptırmaktan yanayım ki hamile olduğumu da idrarımda negatif çıkmıştı adet günümde. Ertesi gün olmayınca kan verdim pozitif çıktı. Belki beklemek zarar verecek bilemezsiniz. Üzülünecekse güne yaymanın bir anlamı olmadığını düşünenlerdenim ki inşallah güzel haber alırsınız. Valla benim doktorum öyle dememişti :) beta değerimin arttığını gördüğü anda verdi vitamin hapını önerileri inşallah seninde öyledir. Bekleme bence git.. kahverengi akıntı eğer bebekten değilse zaten başlı başına hastalık göstergesi olabiliyor neden bekleyesin ki?Çünkü hemen heveslenip üzülmek istemiyorum, olumsuz sonucu hastanede değil evimde görmeyi tercih ederimDoktorlar bile 10 gün gecikmeden gelmeyin diyor. O yüzden beklemek istiyorum. Haftasonuna kadar netleşir diye düşündüm.
Eğer sonunda üzücü haber varsa her türlü alınacaksa ben yaptırmaktan yanayım ki hamile olduğumu da idrarımda negatif çıkmıştı adet günümde. Ertesi gün olmayınca kan verdim pozitif çıktı. Belki beklemek zarar verecek bilemezsiniz. Üzülünecekse güne yaymanın bir anlamı olmadığını düşünenlerdenim ki inşallah güzel haber alırsınız. Valla benim doktorum öyle dememişti :) beta değerimin arttığını gördüğü anda verdi vitamin hapını önerileri inşallah seninde öyledir. Bekleme bence git.. kahverengi akıntı eğer bebekten değilse zaten başlı başına hastalık göstergesi olabiliyor neden bekleyesin ki?
Bu testte çok silik bir çizgi var döllenme yeni olduysa ondan kaynaklanabilir kan için erken bence bir iki gün daha idrar yapıp Koyulaşma varmı takip etmeni öneririm çünkü kanda da değer düşük çıkıcak varsa da iyice stres olcaksın bnm bundan daha koyu olmasına ragmen kanda 20 çıkmıstı sonra her iki günde bir gidip stres yaptım kendime bence bir iki gün bekle idrarda takip etEki Görüntüle 2132683 Eki Görüntüle 2132683
Dün akşam ve sabah yine test yaptım, birini şu 5 tl lik olanlarla diğerini yine aynı marka ile, akşamkinde hiçbir şey yok. Sabah olan çok hafif silik çizgi çıktı. Sanırım hamile değilim. O kahverengi akıntı da ondan önceki gün eşimle birlikte olmuştuk, sanırım ondan kaynaklandı. Hiç umudum kalmadı ama dediğiniz gibi reglim bugün de başlamazsa akşam bi kan vermeye giderim. Sabahkinin fotosunu çektim ama belli olmuyor;
Bu testte çok silik bir çizgi var döllenme yeni olduysa ondan kaynaklanabilir kan için erken bence bir iki gün daha idrar yapıp Koyulaşma varmı takip etmeni öneririm çünkü kanda da değer düşük çıkıcak varsa da iyice stres olcaksın bnm bundan daha koyu olmasına ragmen kanda 20 çıkmıstı sonra her iki günde bir gidip stres yaptım kendime bence bir iki gün bekle idrarda takip et
Eğer sağlıklıysa zaten git gide koyulaşması lazım stres yapmama çalıs her gün bir tane test yap daha da Koyulaşma olursa gidip kan verirsin canım Rabbim gönlüne göre versin inşallahhEki Görüntüle 2132696
Evetbende beklemek istiyorum, ne olduğu belli deği, haftasonu regl oldum sanıp umursamamıştım şimdi kendi kendime umutlanıp strese girdim,eşimle bile konuşmuyorum, sinirlerim bozuldu. Bakın sabahki test bu fotoda daha net anlamadım
Eğer sağlıklıysa zaten git gide koyulaşması lazım stres yapmama çalıs her gün bir tane test yap daha da Koyulaşma olursa gidip kan verirsin canım Rabbim gönlüne göre versin inşallahh[/QUOTE
Yarın sabah bir daha yapayım bakalım değişiklik olacak mı?
Benim kanda belli oldu idrarımda 2 hafta sonra çıktı. Kahverengi lekelenmem olmadı. Bence git ver için rahat etsin. İnşallah hamilesindirEki Görüntüle 2132683 Eki Görüntüle 2132683
Dün akşam ve sabah yine test yaptım, birini şu 5 tl lik olanlarla diğerini yine aynı marka ile, akşamkinde hiçbir şey yok. Sabah olan çok hafif silik çizgi çıktı. Sanırım hamile değilim. O kahverengi akıntı da ondan önceki gün eşimle birlikte olmuştuk, sanırım ondan kaynaklandı. Hiç umudum kalmadı ama dediğiniz gibi reglim bugün de başlamazsa akşam bi kan vermeye giderim. Sabahkinin fotosunu çektim ama belli olmuyor;
Benim kanda belli oldu idrarımda 2 hafta sonra çıktı. Kahverengi lekelenmem olmadı. Bence git ver için rahat etsin. İnşallah hamilesindir
Aksam yapilanda cimmayabilir zaten. Bu test erken gebelik testi mi bence yarin sabah normal gebelik testi yapin . Gec dollenme büyük ihtimal.bence gebelik varEki Görüntüle 2132683 Eki Görüntüle 2132683
Aksam yapilanda cimmayabilir zaten. Bu test erken gebelik testi mi bence yarin sabah normal gebelik testi yapin . Gec dollenme büyük ihtimal.bence gebelik var
Evet aslinda ama idrara geçmesi zaman alir bakalim bekleyelim o zaman insallah guzel haber veririz.bende sabah yapicam tekrar test bugun cesaret edemedimBu test evet erken gebelik testi, geç döllenme nasıl oluyor, bizim tek ilişki tam yumurtlama günü oldu, o zaman normal döllenme olması gerekmiyor mu?
Evet aslinda ama idrara geçmesi zaman alir bakalim bekleyelim o zaman insallah guzel haber veririz.bende sabah yapicam tekrar test bugun cesaret edemedim
Benim kanda belli oldu idrarımda 2 hafta sonra çıktı. Kahverengi lekelenmem olmadı. Bence git ver için rahat etsin. İnşallah hamilesindir
Beta hcg 6,12 çıktı. Doktor umutsuz karşıladı.
Hmm... Adetin gecmisti degilmi...
Malesef degerin bayagi düsük cikmis. Benim adet gecmeden 8 gün önce 80 cikti hcg.
Aa iyi yapmışsın belli olmaz belki yukselir birkaç gun sonra tekrar kan verirsiniz . Saglikliysa tutunur size zaten. İnsallah hayırlısıBeta hcg 6,12 çıktı. Doktor umutsuz karşıladı.
Aa iyi yapmışsın belli olmaz belki yukselir birkaç gun sonra tekrar kan verirsiniz . Saglikliysa tutunur size zaten. İnsallah hayırlısı
Benimde bir hafta once uc gun gecmisti kanda 8.30 cikti iki gun sonrada kanama basladi kimyasal dedi doktorYükseleme ihtimali var mı? Doktor gebelik yok dedi de, ultrasonda da baktı göremedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?