Hamile Olabilir miyim?

Meral Ak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
2.111
2.022
63
kızlar dün dayanamadım test yaptım silik çizgi çıktı ama çok belli değil. Siz bir şey görüyor musunuz?

Eklentiler

• F1D32F7B-AB22-4A0C-9AC7-01483B516266.jpeg
    48,8 KB · Görüntüleme: 223
Var gibi canım ama kan vermeden kesin konuşmak doğru olmaz kan a git hemen adetin geçmiş miydi?

Var gibi canım ama kan vermeden kesin konuşmak doğru olmaz kan a git hemen adetin geçmiş miydi?

Adet günümde kahverengi akıntı geldi, regl oldum sandım ama sonra gün boyu bir şey gelmedi, 2 gündür de hafif akıntı dışında hiçbir şey yok. Ama kahverengi akıntının geldiği gün kasıklarımda ağrı vardı, ara ara kramplar giriyor

Eklentiler

• 56021B0B-59A5-4759-82EE-4AC241CE0B00.jpeg
    48,8 KB · Görüntüleme: 173
Canım benim bir kere oldu adet zamanı testim silik çıktı hcg yükselmesi olabiliyormuş adet zamanı sonra adet oldum ama sen kan ver için rahatlasın

Canım benim bir kere oldu adet zamanı testim silik çıktı hcg yükselmesi olabiliyormuş adet zamanı sonra adet oldum ama sen kan ver için rahatlasın

Haftasonuna kadar bekleyeyim diyorum, reglimşn gecikmesi ve kahverengi akıntının gelmesi çok şüphe uyandırdı. Birde o kasıklardaki değişik ağrı, normalde hiç böyle olmazdı.

Haftasonuna kadar bekleyeyim diyorum, reglimşn gecikmesi ve kahverengi akıntının gelmesi çok şüphe uyandırdı. Birde o kasıklardaki değişik ağrı, normalde hiç böyle olmazdı.
Canim çizgi var ama akintin varsa beklemeden git kahverengi baslayan bir kimyasal yasadim ben ve simdiki gebeligimde yine akinti vardi dusuk tehlikesi atlattim .Igneyle ve fitille zor atlattim.

Canim çizgi var ama akintin varsa beklemeden git kahverengi baslayan bir kimyasal yasadim ben ve simdiki gebeligimde yine akinti vardi dusuk tehlikesi atlattim .Igneyle ve fitille zor atlattim.

Akıntı bir gün oldu ve bitti şu anda hiçbir şey yok. Cumartesi gideyim diyorum hani belki de hamile değilimdir diye gideyim mi şimdiden?

Akıntı bir gün oldu ve bitti şu anda hiçbir şey yok. Cumartesi gideyim diyorum hani belki de hamile değilimdir diye gideyim mi şimdiden?
Adetin gectiyse bekleme git beta artisi duzenli takip edilmeli hamileysen

Benim adetime 8 gün kala daha belirgin cikmisti cnm...
Bak bu ayni test. Diger konudaki test ise adete 10 gün kala. Sende bayagi silik cikmis. Gec döllenmede olmus olabilir. Ama kesinlikle bir cizgi var. Bence bi kan ver. Yoksa acaba diyip duracaksin. Git acile cok agrim var felan de yaparlar kan testini.

Eklentiler

• 29920599_944713205704786_123612467_n.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 99

Gerçekten sizin testiniz çok belirgin bunu görünce olmadığını düşünüyorum. Ama o kahverengi kanama beni çok şaşırttı, çok üzüldüm şimdi.

Gerçekten sizin testiniz çok belirgin bunu görünce olmadığını düşünüyorum. Ama o kahverengi kanama beni çok şaşırttı, çok üzüldüm şimdi.

Benim diger konudaki yaptigim test almanyadan alinmis baska bir markaydi. Cok güclü degil yani ama sende var sanki yoksa hic cizgi cikmazdi hem adetinde olmamis. Bence git bi test yaptir icin rahatlar. Böyle acaba demektense en iyisi kan testi yapman peki bu testi ne zaman yaptin sabahmi aksammi?

Canım sabah yaptım ama şöyle idrarım çok ama çok açıktı, çünkü ben çok su içiyorum birde alakası var mı bilmiyorum ama ilk damlalardı. Hafif çizgi oluştu ama çok silik. Ben Zaten bu ay beklemiyordum ama Regl günü kahverengi akıntı gelip ve sonra kesilince bilemedim. Kan için yarını bekleyeceğim, bakalım hayırlısı artık.

Sanırım çizgiyi benden başka gören yok

Hmm... Ablamin böyle oldugunda bos gebelikti... Bi bakit mutlaka aklinda soru isareti kalmasin ama insallah hamilesindir :))

Yani bekleyince noluyor anlamıyorum herşeyden önce sağlık yani daha önce yaşamadığın bir durumu yaşıyorsun silik çizgi çıkmış ama hafta sonunu bekliyorsun iyi sabır valla :) adetin geciktiyse git tabiki... bekleme inşallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…