Var gibi canım ama kan vermeden kesin konuşmak doğru olmaz kan a git hemen adetin geçmiş miydi?
Canım benim bir kere oldu adet zamanı testim silik çıktı hcg yükselmesi olabiliyormuş adet zamanı sonra adet oldum ama sen kan ver için rahatlasın
Canim çizgi var ama akintin varsa beklemeden git kahverengi baslayan bir kimyasal yasadim ben ve simdiki gebeligimde yine akinti vardi dusuk tehlikesi atlattim .Igneyle ve fitille zor atlattim.Haftasonuna kadar bekleyeyim diyorum, reglimşn gecikmesi ve kahverengi akıntının gelmesi çok şüphe uyandırdı. Birde o kasıklardaki değişik ağrı, normalde hiç böyle olmazdı.
Canim çizgi var ama akintin varsa beklemeden git kahverengi baslayan bir kimyasal yasadim ben ve simdiki gebeligimde yine akinti vardi dusuk tehlikesi atlattim .Igneyle ve fitille zor atlattim.
kızlar dün dayanamadım test yaptım silik çizgi çıktı ama çok belli değil. Siz bir şey görüyor musunuz?
Adetin gectiyse bekleme git beta artisi duzenli takip edilmeli hamileysenAkıntı bir gün oldu ve bitti şu anda hiçbir şey yok. Cumartesi gideyim diyorum hani belki de hamile değilimdir diye gideyim mi şimdiden?
Kac gün var adetine?
Benim adetime 8 gün kala daha belirgin cikmisti cnm...
Bak bu ayni test. Diger konudaki test ise adete 10 gün kala. Sende bayagi silik cikmis. Gec döllenmede olmus olabilir. Ama kesinlikle bir cizgi var. Bence bi kan ver. Yoksa acaba diyip duracaksin. Git acile cok agrim var felan de yaparlar kan testini.
Gerçekten sizin testiniz çok belirgin bunu görünce olmadığını düşünüyorum. Ama o kahverengi kanama beni çok şaşırttı, çok üzüldüm şimdi.
Benim diger konudaki yaptigim test almanyadan alinmis baska bir markaydi. Cok güclü degil yani ama sende var sanki yoksa hic cizgi cikmazdi hem adetinde olmamis. Bence git bi test yaptir icin rahatlar. Böyle acaba demektense en iyisi kan testi yapman peki bu testi ne zaman yaptin sabahmi aksammi?
Hmm... Ablamin böyle oldugunda bos gebelikti... Bi bakit mutlaka aklinda soru isareti kalmasin ama insallah hamilesindir :))Canım sabah yaptım ama şöyle idrarım çok ama çok açıktı, çünkü ben çok su içiyorum birde alakası var mı bilmiyorum ama ilk damlalardı. Hafif çizgi oluştu ama çok silik. Ben Zaten bu ay beklemiyordum ama Regl günü kahverengi akıntı gelip ve sonra kesilince bilemedim. Kan için yarını bekleyeceğim, bakalım hayırlısı artık.
Sabah tekrarla bence koyu çıkacak. İnşallahSanırım çizgiyi benden başka gören yok
Hmm... Ablamin böyle oldugunda bos gebelikti... Bi bakit mutlaka aklinda soru isareti kalmasin ama insallah hamilesindir :))
Yani bekleyince noluyor anlamıyorumAkıntı bir gün oldu ve bitti şu anda hiçbir şey yok. Cumartesi gideyim diyorum hani belki de hamile değilimdir diye gideyim mi şimdiden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?