• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile olabilir miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç gün geçiriyorsun normalde kaç günde bir adet oluyorsun
28 günde oluyordum sonra birden 32 34 35 diye gitmeye başladı yumurtlamam geç olmuş benimde hamile kaldığımda 34 günmüş döngüm mesela o yüzden ben 28 in üzerine koyup hesapladım 10 gün gecikmeyi fakat adetim aslında 4 gün gecikmişti bebek de 1 hafta geriden geliyor geç döllenme olduğu için

28 günde oluyordum sonra birden 32 34 35 diye gitmeye başladı yumurtlamam geç olmuş benimde hamile kaldığımda 34 günmüş döngüm mesela o yüzden ben 28 in üzerine koyup hesapladım 10 gün gecikmeyi fakat adetim aslında 4 gün gecikmişti bebek de 1 hafta geriden geliyor geç döllenme olduğu için
Is te bende bu yüzden emin olamıyorum nasıl hesaplayayım bilemiyorum ama yumurtama günümde de belirtileri yaşadım çok ta anlamıyorum bu işlerden dediğin gibi beklemekte fayda var sen hamile misn yani suan

Yumurtlama zamanlarım doğru bir program kullanıyorum telefondan oda hesaplıyor sen yumurtlama günün +14 gün mu ekle diyorsun
O telefon programları günü gününe adeti başlayanlar için iyi
Ovulasyon testi kullanman daha iyi olur

Yumurtlama zamanlarım doğru bir program kullanıyorum telefondan oda hesaplıyor sen yumurtlama günün +14 gün mu ekle diyorsun
Program düzenli adet görenler için ama. Takvimde yazan günde yumurtlama akıntın ya da kasık ağrın falan oldu mu?

Is te bende bu yüzden emin olamıyorum nasıl hesaplayayım bilemiyorum ama yumurtama günümde de belirtileri yaşadım çok ta anlamıyorum bu işlerden dediğin gibi beklemekte fayda var sen hamile misn yani suan
Bende geçen ay yumurtlama belirtileri yaşamıştım ama olmadı sonra şubatta hamile kalmışım evet canım hamileyim inş sende hamilesindir

Back