Gebeliğe Hazırlık hamile olabilir miyim? :) :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün grcikmemin 4, günü sizce biraz daha beklemeli miyim

Bazen doğumdan sonra adet görme uzun sürebiliyor arkadaşlarımdan biliyorum 7 ay adet görmeyen arkadaşım oldu 1 sene görmeyen oldu olabiliyor.
Ama genede tedbiri elden bırakmayın siz hergün bir tane alıp bakın derim.

Ben hiç doğum yapmadım ama daha yeni evliyim ve çocuk istiyorum rabbim kısmet eder se

Kızlar bir şey sormak istiyorum benim adetim 5 gün gecikti bugün test yaptım ama sonuç negatif di sizce 2 gün sonra tekrar yapmalı mıyım

Kızlar bir şey sormak istiyorum benim adetim 5 gün gecikti bugün test yaptım ama sonuç negatif di sizce 2 gün sonra tekrar yapmalı mıyım

Benim de 4 . Günümdeyim negatif hala .. umutla bekliyorum . Bencr yapmalısın 5. Hafta sonunda çıktıgını söylüyor bazılar . Yani adet 7 gün geçince

Bayanlar ben geçen ay 9 aralık adet gördüm normalde 20-21 günde adet görüyorum adetlerim düzensizdir ama erken olurum geç olmam şuanda 26 gün oldu adet olcakmış gibi kasıklarımda iğne batmaları ve sefaf akıntım var,bel ağrısıda var.idrar tahlilide yaptım negatif. Ben muallakta kaldım yorumunuzu bekliyorum.

En iç dahatlatıcısı kan tahlili , gebelik testleri hamileliği hemen saptayamıyor diye insan muallakta kalıyor, ben de ilk defa adet 7 gün gecikince unutlanıp deli gibi test yapmıstım ama kanda negatif cıktı. İlk denememiz olusuyla alakalı stresten heralde . Ben buna bağladım. Ana senşn gala bi ihtimalin var bence git kan ver için rahatlasın , ben kanı verdim negatif oldugunu öğrendim ardından da söküldüm :)

Adet gecikmesinden itibaren nerdeyse her gün idrar testi yaptım olan parama oldu :) sanki ilk defa böyle bi gecikmemoldu diye direk hamile hissediyor insan kendini . Bir daha da 7 gün geçmeden bir şey yapmıcam .

Adet gecikmesinden itibaren nerdeyse her gün idrar testi yaptım olan parama oldu :) sanki ilk defa böyle bi gecikmemoldu diye direk hamile hissediyor insan kendini . Bir daha da 7 gün geçmeden bir şey yapmıcam .
Yani ilk defa böyle oldu ben hiç geç olmam eğer olursamda ilk olucak.kan tahlili verip hüsranla sonuçlanmasını istemiyorum :)
4 gün daha bekliycem olmazsam bakıcam ümitlenmiycem :)
Çünkü çok istiyorum :)
Burda konuşunca hiç değilse sakinleşiyorum

Yani bende öyle oldu diye sende de öyle olcak diye bir şey yok. Ben de kesin emin oldum nerdeyse hamileyim diyorum kendi kendime cünkü benim de hep erken olurdu hiç gecikmezdi , ilk defa olunca cok ümitlendim meğerse değilmiş ama olsun en azından bi kesinlik kazanmış oldu benim acımdan cok da üzülmedim cünkü nasip işi sonucta nasip degilmiş dedim bir sonraki ay devam :))
İnşallah sen hamilesindir. Kaç gün geçmiş oluyor su an ?

20-21 günde oluyorum
Ama bazen 26 gün nadirde olsa şuan 26.gün
Bende pek emin değilim ama bekliycem ya hasta olucam yada pazartesi kan tahlili yaptırıcam öncesinde idrar da yapabilirim.

20-21 günde oluyorum
Ama bazen 26 gün nadirde olsa şuan 26.gün
Bende pek emin değilim ama bekliycem ya hasta olucam yada pazartesi kan tahlili yaptırıcam öncesinde idrar da yapabilirim.

İdrar testine biraz geç sar ,,insan inanamıyo bi daha yapıyo ha cıktı ha cıkacak derken fenaa bişi kafayi yiyiyodum valla kız kac tane yaptım belli degill

İdrar testine biraz geç sar ,,insan inanamıyo bi daha yapıyo ha cıktı ha cıkacak derken fenaa bişi kafayi yiyiyodum valla kız kac tane yaptım belli degill

Valla ben 2 aydır devam ediyorum eşimde bende doktora çıktık bişiyimiz yok
Hayırlısı ile bekliyoruz
Biraz daha beklerim tabi hasta olmazsam heycandan nasıl beklerim oda belli değil :)

O zaman olma ihtimali her zaman cok yüksek, olumlu düşün ama kafaya takma :)) ben kontrole gitmiştim ama bir sene oldu nerdeyse gideli. O zaman her şey normaldi. eşim gitmedi cünkü bu ay ilk defa denemiştik. Artık 3-5 aya olmazsa anca o da gider şimdi ne gerek var diyo önce biraz deneyelim diye .. ama bana kalsa gitmeli ki anormal bir durum varsa aylar boşa gitmesin

Bence gitmeli benimde eşim bana dedi sende bi gözük bende dedi.haklı bence gitmek lazım hem sağlıklı olduğunu biliyosun hemde için rahat oluyor.
Hem ne zarar gelir artık bir çok insan ilk kontrollerini sağlıyor ondan sonra düşünüyor öyle kazaymış yok ben hiç doktora gitmeden oldu diyen çok az.
Kafaya takmıyorum bekliycem sabırla :)

benim de etrafımda tam tersi herkes nerdeyse ilk denemede hamile kalıyor, evlenip balayında kalan var, bi cocugu yeni dogurup daha emZirirken planlamadan 2. Ye kalan var, aman bişi olmaz diyip bir kere dikkar etmeyip kazara kalan var . Var da varr hepsi de mübarek hiç planlayıp düşünmedenn kaldılar. Ben de sasıyorum burda o kadar cok arayıp bulamayan var ki , etrafımda ise yok.

Kızlarbende birşey danışmak istiyorum başına gelen biri varsa yorum yaparsa çok sevinirim. ÖncelikleRabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin. Benimde adet tarihlerin 28 günde bir çok düzenli olur 5 6 gün sürer hiç ağrım olmaz sadece ilk günü bel ağrısı çekerim benim belirtin budur. geçen ay 5 aralık ta adet oldum bu ayda 2 sinde olmam lazımdı 30 aralikta oldum ve 4 gün sürdü oda normal adetimden daha az ve ağrılı bugün biraz leke gibi gelmiş ve sanki ilk günümmüs gibi bel ağrım var ve kasiklarimda ağrı oluyo adey olupta hamile kalanlarida okuyunca süphelendim böyle bişey yasayipta hamile olduğunu öğrenen oldumu aranızda

Ben adet olup öğrendim ama sizinki soğuk almanızla alakalı gibi duruyor kimi zaman adetten hemen sonra ilişkiye girincede oluyo bide bitmesi gereken tarihten önce bitincede 1-2 damla geliyor geçen ay benimde öyle oldu doktora sordum adetin erken bittiğinden kaynaklanıo dedi

Hasta olöadım bide kolumu yaktığımdan dün doktor ilaç verdi hamilelik var mı diyince emin olamadım olmaz die bekliom sağlık ocağına kan verdim referans aralığı 0-5 benim değerim 6 sizce hamilemiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…