Gebeliğe Hazırlık hamile olabilir miyim? :) :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ee hamilesin tabi cok acik sekilde cikmis kan ver tabi kesin sonuc icin hadi hayirlisi

öyle hamile olduğunu öğrene oldu bugün başka bir forumda dur bulup göndereyim topiği :)
maleseffff adet oldum. o lekelenmeler felan adet öncesi lekesi felanmış erken oldum çok koskocaa bir hayal kırıklığı üzülmek ağlamak kahrolmakla sonuclanan bir ayı daha tamamladım anlıycağınız

maleseffff adet oldum. o lekelenmeler felan adet öncesi lekesi felanmış erken oldum çok koskocaa bir hayal kırıklığı üzülmek ağlamak kahrolmakla sonuclanan bir ayı daha tamamladım anlıycağınız
sıkma canını ben de aynı durumdayım. Bu gece kendimi hamile gördüm. Sabah kalktım bata 2 gün var test bile yapmadım o kadar umutsuzum yani. Yarın doktora gideceğim.

tek belirtim koku hassasiyeti başka hiç belirti yok
Kokuyu da şöyle anlatıyım eşim çamaşır aşmıştı kurutmalığa. Ben işten geldim odaya girince farkettim
Normalde eşim o kadar deterjan asla kullanmaz beni bile uyarır
Dedim ki o ne öyle aşırı bi koku gelio çamaşırlardan dün işte ...
Yooo dedi
Gel Allah aşkına kokla dedim .
İçeri geçtik zarla zorla koku aldı ben buram buram alıodum
İkincisi de hani tuvalete koku takıpsun yaa güzel köpüklü oluyo
Geçen ay kullandığımızda hiç rahatsızlık hissetmemiştim ama şimdi çok rahatsız oluyorum şifonu çektiğinde ...
Eşime dedim yoo dio
Bu belirti ilk kez bu ay oldu ama nerdeeee

İyi günler arkadaşlar benim batıma 4 gün var dün idrar testi yaptım negatif çıktı ama benim göğüslerimin uclarına dokununca ağrıyor ve kahverengi kısmında yeşil damarlarım çok belli şişmiş ve çok fazla gaz cıkartıyorum arada da midem de yanma oluyor. Sizce sonradan pozitif olma ihtimali var mı

Belirtilerin hamile oşduğun yönünde ama duygusal olarakta yapabiliyor olabilirsin bat ın geçsin bide öyle yap istersen o zaman daha net çıkıo

Arkadaslar Merhaba. Bu ay tedaviye başladım klomen kullandım ve doktorumla yumurta takibi yaptık. Yumurtam kendiliğinden catladi. Doktor 22 aralikta gel dedi. Fakat bugün benim karnım midem belim ve sırtımda şiddetli ağrı var. Tecrübeli arkadaşlar yardimci olur musunuz ? Korkmalı mıyım ?

Kızlar benim adetim 2 gün gecikti test yaptım sonuç negatif di pozitif olma imkanı var mı kaç gün daha bekleyip test yapmam gerekir

Kızlar merhaba benimde bir sorum olucak 5 ay önce sezeryan ile doğum yaptım emziren bir anneyim.hiç adet olmadım 4.5 gündür ateş basması ve kasıklarımda ağrı hissediyordum dünde pembe lekelenme oldu şuan karın ağrısı ve göğüslerde hassasiyet var haftasonu diye doktora gidemedim idrar testi yaptım sonuç negatif hamile olabilirmiyim kan testi yada idrar testi için nekadar beklemeliyim

Kızlar benim adetim 2 gün gecikti test yaptım sonuç negatif di pozitif olma imkanı var mı kaç gün daha bekleyip test yapmam gerekir

Ben gecikmenin ilk günü yaptım negatif çıkmıştı. Bugün 7. Gün. Sabah yaptığım test pozitif çıktı. Bence biraz daha bekle, regl olmazsan başka test yaparsın.

Bugün grcikmemin 4, günü sizce biraz daha beklemeli miyim

Ben negatif sonucu görünce elle tutulur bir belirti yaşamazsam bir daha test yapmayacağım kararı almıştım. Dün akşam 6-7 yumurtayı bozulmuş diye çöpe attım ama yeni aldıklarım da aynı kokunca test yapmaya karar verdim: sonuç pozitif. Kendine belli bir hedef koyunca (gün ya da belirti gibi) beklemesi daha kolay oluyor. Tabi tercih senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…