- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 133
- 27
Tabiki inşallah güzel haberi alicaz ve bnde büyük bi mutlulukla buraya yazarım inşallahGüZel haberlerini heycanla bekliyoruz bizi unutma öğrenince
2 gün arayla yaptığım testleri sıraya koyarak çektim.adetime 5 gün var. tedirginim. ümitlenip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. tecrübelerinize ihtiyacım var :) Eki Görüntüle 2076214
maleseffff adet oldum. o lekelenmeler felan adet öncesi lekesi felanmış erken oldum çok koskocaa bir hayal kırıklığı üzülmek ağlamak kahrolmakla sonuclanan bir ayı daha tamamladım anlıycağınızöyle hamile olduğunu öğrene oldu bugün başka bir forumda dur bulup göndereyim topiği :)
sıkma canını ben de aynı durumdayım. Bu gece kendimi hamile gördüm. Sabah kalktım bata 2 gün var test bile yapmadım o kadar umutsuzum yani. Yarın doktora gideceğim.maleseffff adet oldum. o lekelenmeler felan adet öncesi lekesi felanmış erken oldum çok koskocaa bir hayal kırıklığı üzülmek ağlamak kahrolmakla sonuclanan bir ayı daha tamamladım anlıycağınız
hadi inşallah yükselir canım çok sevindim :)Canım gittik kan verdik sonucu aldık ara bi değerdeymişim bilmiyorum haftaya bi daha kan vercez negatif diyemem dedi ama heyecanlıyızz
Adetınız gectıkten sonramı yaptınız acaba
İyi günler arkadaşlar benim batıma 4 gün var dün idrar testi yaptım negatif çıktı ama benim göğüslerimin uclarına dokununca ağrıyor ve kahverengi kısmında yeşil damarlarım çok belli şişmiş ve çok fazla gaz cıkartıyorum arada da midem de yanma oluyor. Sizce sonradan pozitif olma ihtimali var mı
Tamam çok sağ olBelirtilerin hamile oşduğun yönünde ama duygusal olarakta yapabiliyor olabilirsin bat ın geçsin bide öyle yap istersen o zaman daha net çıkıo
Kızlar benim adetim 2 gün gecikti test yaptım sonuç negatif di pozitif olma imkanı var mı kaç gün daha bekleyip test yapmam gerekir
Bugün grcikmemin 4, günü sizce biraz daha beklemeli miyimBen gecikmenin ilk günü yaptım negatif çıkmıştı. Bugün 7. Gün. Sabah yaptığım test pozitif çıktı. Bence biraz daha bekle, regl olmazsan başka test yaparsın.
Bugün grcikmemin 4, günü sizce biraz daha beklemeli miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?