• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık hamile olabilir miyim? :) :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kbrzfr

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2015
48
18
18
32
2 gün arayla yaptığım testleri sıraya koyarak çektim.adetime 5 gün var. tedirginim. ümitlenip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. tecrübelerinize ihtiyacım var :)
62431a66-8017-4f1c-8776-30bc3f6ddd5d.jpg

Böyle çıktı yarın tekrar yapicam koyulaşırsa kan vericem insallah

Eklentiler

• PicsArt_12-07-01.43.12.jpg
    PicsArt_12-07-01.43.12.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 578
sağlık ocağında hemen çıkmıyor diye biliyorum.

Sağlık ocağı genelde ertesi gün veriyor.Özel hastane 15-20 tlye yapıyor testi bir kaç saat sonra veriyor sonucu.Ayy çok heyecanlı İnşallah hamişsindir.:KK73:

Sağlık ocağı genelde ertesi gün veriyor.Özel hastane 15-20 tlye yapıyor testi bir kaç saat sonra veriyor sonucu.Ayy çok heyecanlı İnşallah hamişsindir.:KK73:

Hadi inşallah haber vericem testi yaptırdıktan sonra :) dın dın dın dın kalbim atiooooo :D

Merhaba arkadaşlar normalde ayın 3 ünde adet olmam gerekiyordu 2 sinde oldum adetimden önce hamilelik düşündüğümüz için erkenolmasına rağmen test yaptım her testte 2 çizgi silik çıktı adette olunca değilim dedim amasabah kasıklarım çok fazla ağrıdı yürüyemedim resmen baş ağrısı ve bel ağrısı da var acabahamile olupda adet olmuş olabilir miyim testalmadım daha cevaplar için teşekkür ederim

Back