Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence var canım hemen git kan ver :) benimde bugün adet günüm test yaptım silik cikti. Resmini atiyorum2 gün arayla yaptığım testleri sıraya koyarak çektim.adetime 5 gün var. tedirginim. ümitlenip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. tecrübelerinize ihtiyacım var :) Eki Görüntüle 2076214
Bence var canım hemen git kan ver :) benimde bugün adet günüm test yaptım silik cikti. Resmini atiyorum
Böyle çıktı yarın tekrar yapicam koyulaşırsa kan vericem insallah
Ne zaman kan testi yaptırmayı düşünüyorsun :)en mantıklısı kan testi :) insan ister istemez çekiniyor. acabalar işte :)
Ne zaman kan testi yaptırmayı düşünüyorsun :)
Sen bilirsin canım ama idrar testleri bariz pozitif bence bekleme :)bilmiyorum ki :) işten de fırsatım olmuyor bir yere gitmeye. acaba adet günümümü beklesem
Gözünaydin guzel anne![]()
Kiz bi saglik ocagidami yok gun ayarliyon git kan ver 1 saat sonra ogrenay heyecan yaptım ya kalbim duracak. :) hemen kan testi için gün ayarlamam lazım :)
Kiz bi saglik ocagidami yok gun ayarliyon git kan ver 1 saat sonra ogren![]()
Sağlık ocağında 1gun sonra çıkıyor. Bence hastane aciline git yarım saatte çıkıyor. Ben cumartesi vercem inşallahsağlık ocağında hemen çıkmıyor diye biliyorum.
sağlık ocağında hemen çıkmıyor diye biliyorum.
Sağlık ocağı genelde ertesi gün veriyor.Özel hastane 15-20 tlye yapıyor testi bir kaç saat sonra veriyor sonucu.Ayy çok heyecanlı İnşallah hamişsindir.![]()
Var Cnm hayırlı olsun2 gün arayla yaptığım testleri sıraya koyarak çektim.adetime 5 gün var. tedirginim. ümitlenip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. tecrübelerinize ihtiyacım var :) Eki Görüntüle 2076214