Ya arasana hastaneyiiiii
Beta 5 çıkmış çok yeni olabilir demişler geç döllenme muhabbeti benim yumurtlamadan zaten 10 gün geçti regle 4 günüm var yükseleceğini umuyorum doktor da öyle demiş erken yaptırmış gecikince yaptırsaydı demişler çift çizgiyi gördüyse o iki gün sonra koyulaşacak bakıcam tekrardanHaber gelmedi miii
Ayyyyy cok sevindim senin adına çok şükürBeta 5 çıkmış çok yeni olabilir demişler geç döllenme muhabbeti benim yumurtlamadan zaten 10 gün geçti regle 4 günüm var yükseleceğini umuyorum doktor da öyle demiş erken yaptırmış gecikince yaptırsaydı demişler çift çizgiyi gördüyse o iki gün sonra koyulaşacak bakıcam tekrardan
Kaç beta çıktı umarım gönlündeki olur bitanemmmm çok teşekkürlerAyyyyy cok sevindim senin adına çok şükürBende doktora gittim pazartesi gel dedi negatif büyük ihtimal dedi
Aşkım ben 20 aralıkta verdim 0.100 çıktı 30 aralıkta verdim <2 çıktı. 5in altında her sonuç negatif olduğu için doktor negatif dedi. Zaten planlı değildi ama Bi garip hissettim. Annelik delilik galiba olmayan birşeyin gidişine ağladım dün geceKaç beta çıktı umarım gönlündeki olur bitanemmmm çok teşekkürler
Biz daha bu ay başladık bebeğim ama korunsak bile her adete yakın hamileyim hissi vardı ben de ve negatifi görmem mesela çok normal ama çok üzülüyordum benAşkım ben 20 aralıkta verdim 0.100 çıktı 30 aralıkta verdim <2 çıktı. 5in altında her sonuç negatif olduğu için doktor negatif dedi. Zaten planlı değildi ama Bi garip hissettim. Annelik delilik galiba olmayan birşeyin gidişine ağladım dün gecehayırlı sağlıklı vakitte inşallah. Senşn adına çok mutluyum çok tebrikler
Hahaha bende hep öyleyim ya. Siz ne kadardır evlisiniz ayıptır sormasıBiz daha bu ay başladık bebeğim ama korunsak bile her adete yakın hamileyim hissi vardı ben de ve negatifi görmem mesela çok normal ama çok üzülüyordum ben
Hahaha bende hep öyleyim ya. Siz ne kadardır evlisiniz ayıptır sorması19 gün sonra 9 ay
19 gün sonra 9 ayHahaha bende hep öyleyim ya. Siz ne kadardır evlisiniz ayıptır sorması
Biz daha 3 aylık ahaha o yüzden düşünmüyoruz hiç bu sabah ilk idrarla test yaptım negatif yine artımed baya baya yanılttı beni ya şaka gibi19 gün sonra 9 aysizz
Belirgin olduğu zaman en pik nokta diye biliyorum ama bence günaşırı devam edin. Ovulasyon testi insanı strese sokar. Pcos vs. Hastalığınız yoksa bence günaşırı devamMerhaba ben de anne olamaya karar verdim ve iki aydır korunmasız ilişkiye giriyoruz. İlk ay hiç yumurtlama vs bakmadım adetime yakın hatta korunmasız girdik bir anda karar verdik. Bu ay ise ovulasyon testi aldım ve o şekilde ilişkiye girdim ama benim ovulasyon testlerimde belirgin bir çizgi oluşmadı silik bir çizgi oluştu. Böyle mi olması gerekiyor yoksa iki çizgide eşit renkte mi oluyor?
Merhaba ben de anne olamaya karar verdim ve iki aydır korunmasız ilişkiye giriyoruz. İlk ay hiç yumurtlama vs bakmadım adetime yakın hatta korunmasız girdik bir anda karar verdik. Bu ay ise ovulasyon testi aldım ve o şekilde ilişkiye girdim ama benim ovulasyon testlerimde belirgin bir çizgi oluşmadı silik bir çizgi oluştu. Böyle mi olması gerekiyor yoksa iki çizgide eşit renkte mi oluyoryani hiç yapmadım ama battan 14 gün önce yumurtlama olabiliyor öyle bir. Akarmısın belki günü kaçırdın
Merhaba ben de anne olamaya karar verdim ve iki aydır korunmasız ilişkiye giriyoruz. İlk ay hiç yumurtlama vs bakmadım adetime yakın hatta korunmasız girdik bir anda karar verdik. Bu ay ise ovulasyon testi aldım ve o şekilde ilişkiye girdim ama benim ovulasyon testlerimde belirgin bir çizgi oluşmadı silik bir çizgi oluştu. Böyle mi olması gerekiyor yoksa iki çizgide eşit renkte mi oluyoryani hiç yapmadım ama battan 14 gün önce yumurtlama olabiliyor öyle bir. Akarmısın belki günü kaçı
artimed onunla meşhur yalancıBiz daha 3 aylık ahaha o yüzden düşünmüyoruz hiç bu sabah ilk idrarla test yaptım negatif yine artımed baya baya yanılttı beni ya şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?