- 15 Şubat 2023
- 66
- 13
- 34
-
- Konu Sahibi handeasli55
Testlerim örneği varmı testler yanıltabilir bazen kan örneği verirseniz varmı yokmu cikarMerhaba. İlişkiden 10 gün sonra sabah ilk idrarımla erken gebelik testi yaptım iki çizgi çıktı ama biri silikti. Daha açık kırmızı ya da pembeydi. Ben de negatif diye düşündüm. Daha sonra belki hamileyimdir bir kere daha yapayım dedim ilk testten yaklaşık bir hafta sonra yine erken gebelik testi yaptım. Bu defa belirgin şekilde tek çizgi çıktı. Ben de hamile değilim diyerek adetimi beklemeye başladım ama normalde 2-3 gün önce gelen adetim hala gelmedi. En son 27 haziranda adet olmuştum. Geçtiğimiz iki gün adet belirtileri yaşadım. Karın ağrısı göğüslerde şişlik bel ağrısı. Ek olarak sıcak basması ve hafif mide bulantısı yaşadım. Ama şimdi bu belirtilerin hiçbiri yok ve adet de olmadım. Sizce hamilelik olabilir mi? Böyle bir durumu tecrübe ettiniz mi hiç?
İşte bunlar gibiydi aynıTestlerim örneği varmı testler yanıltabilir bazen kan örneği verirseniz varmı yokmu cikar
Birinde var birinde yok elinde test varsa yapsana yine yada bı sağlık ocağında kan ver canım bı test bozuk olabilir ama hangisiİşte bunlar gibiydi aynı
Adetim bugün ve yarın gelmezse bir test daha yapacağım. elimde 4 tane daha test var ama açıkçası hayal kırıklığına uğramamak ve gereksiz ümitlenmemek için test yapmayı erteliyorum.Birinde var birinde yok elinde test varsa yapsana yine yada bı sağlık ocağında kan ver canım bı test bozuk olabilir ama hangisi
Birinde var birinde yok elinde test varsa yapsana yine yada bı sağlık ocağında kan ver canım bı test bozuk olabilir ama hangisiİşte bunlar gibiydi aynı
Yarında çıkarsa kan verebilirsiniz değer düşük de olsa çıkar kan takibi yaparsınızAdetim bugün ve yarın gelmezse bir test daha yapacağım. elimde 4 tane daha test var ama açıkçası hayal kırıklığına uğramamak ve gereksiz ümitlenmemek için test yapmayı erteliyorum.ay ne kadar heyecanlı bir durummuş:) bazen diyorum psikolojik olarak adetimi bile kesmiş olabilir miyim
Valla bende 4 farklı marka ile yaptım 3 pozitif 1 negatifdi ardimed normal gebelik olan sonuç hamile idim yarin farklı marka varsa onlarlada deneYarında çıkarsa kan verebilirsiniz değer düşük de olsa çıkar kan takibi yaparsınız
Evet 3 tanesi farklı markaValla bende 4 farklı marka ile yaptım 3 pozitif 1 negatifdi ardimed normal gebelik olan sonuç hamile idim yarin farklı marka varsa onlarlada dene
Bir kan ver bakalım netlestirEvet 3 tanesi farklı marka
Ay çok heyecanlıyımBir kan ver bakalım netlestir
Ay çok heyecanlıyım
Evet zaten bu ay bizim ilk korunmasız ilişkimizdi. biraz sabırlı olmak lazım belki de. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederimİnşallah vardır bebiss bende çok korka korka gittim ama güzel sonucu aldim bence var gibi yoksada üzülme diğer aya inşallah vardır bir vakti zamanı
Döngün ne zaman gecikme var miEvet zaten bu ay bizim ilk korunmasız ilişkimizdi. biraz sabırlı olmak lazım belki de. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederimsizce kaç gün daha bekleyip yapayım testi?geçen ay 27 haziranda adet olmuştum
Normalde 2-3 bazen 4 gün erken gelirdi. En son 27 haziranda adet olmuştum. Hala adet olmadımDöngün ne zaman gecikme var mi
Kan ver canım o vakit varsa çıkar zatenNormalde 2-3 bazen 4 gün erken gelirdi. En son 27 haziranda adet olmuştum. Hala adet olmadım
Kan versinizmi belki bizim grubumuza gelirsinizEvet zaten bu ay bizim ilk korunmasız ilişkimizdi. biraz sabırlı olmak lazım belki de. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederimsizce kaç gün daha bekleyip yapayım testi?geçen ay 27 haziranda adet olmuştum
Evet birkaç gün sonra kan vericem adet olmazsamKan ver canım o vakit varsa çıkar zaten
Kan versinizmi belki bizim grubumuza gelirsiniz