• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim sizce?

Odjfodnfkdkf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2021
1
0
1
25
Arkadaşlar sevgilimle ilişkiye girdik içime boşaldı ertesi gün hapı almayı unutmuş bizde cumartesi gecesi yapmıştık yarın alır getiririm dedi ama bildiğiniz gibi hafta sonu yasak var ve alamam dedi pazartesi yani bugün sabah alıp getirecekti ama ben uyandığımda karnım ağrıyordu ve regl olmuşum yani bilmiyorum emin değilim tam bugün olmam gerekiyordu zaten ve araştırdım internetten. Regla 2 gün kala ilişkiye girilince hamile kalma riski çok azmış üstüne görme falan olsa desem oda değil kan rengi uyuşmuyor ve 2 saatlik bir ağrı oluşturmaz diye düşünüyorum sizce reglmı olmuşumdur?

Üstüne görme olayı hamilelik sürecinde her ay düzenli şekilde mi görülür kafam çok karışık yardımcı olur musunuz ? Her ay adet görüyorum ilişki üstünden 3 ay geçti

Bu işler bu kadar kolay olmuyor ne yazıkki canım 😅 biz ne adete az kala ne belirtiler yaşadıysak hep o kırmızıları gördük sen içini ferah tut hamile değilsin

Neden Prazarvatif kullanmıyorsunuz çok mu zor? Sende doğum kontrol hapı kullanmalısın. Allah korusun Gebe alsan sevgilin terk etse gitse o Cocuk ne olacak? Cahil cesareti sizin ki...

Back
X