- 24 Mayıs 2022
- 13
- 0
- 21
-
- Konu Sahibi zamanyolcusuu
Başka ne yorum yapabiliriz ki bu yazdıklarınıza??Alaycı yorumlarınızı kendinize saklayın
Ya haklısınız laf söylemekte ama sizin kadar deneyimli veya bilinçli değilim özür dilerim emin olun akıllanmış sayılırım bu konuda tr şartlarına görw bilinçliyim bile insanlar geri çekilerek hamile kalmaktan korunuyor lütfen yapmayınBaşka ne yorum yapabiliriz ki bu yazdıklarınıza??
Beraberlik yaşamadan önce bebek nasıl olur nasıl hamile kalınır onu araştır sevişmeye aklınız varsa ona da olsun
gençler sürtüne sürtüne bi hal oluyor. kıyamam
Yoo hiç de bilinçli değilsinYa haklısınız laf söylemekte ama sizin kadar deneyimli veya bilinçli değilim özür dilerim emin olun akıllanmış sayılırım bu konuda tr şartlarına görw bilinçliyim bile insanlar geri çekilerek hamile kalmaktan korunuyor lütfen yapmayın
Geri çekilme bir doğum kontrol yöntemi değildir. Geri çekilme ile hamile kalan aradaşlarım varYa haklısınız laf söylemekte ama sizin kadar deneyimli veya bilinçli değilim özür dilerim emin olun akıllanmış sayılırım bu konuda tr şartlarına görw bilinçliyim bile insanlar geri çekilerek hamile kalmaktan korunuyor lütfen yapmayın
işte değildir insanlar buna inanıyor onlara kıyasla bilinçliyim diye dedimGeri çekilme bir doğum kontrol yöntemi değildir. Geri çekilme ile hamile kalan aradaşlarım var
Yahu akıllanmana gerek yok. Sevişeceksen yine seviş de sperm vajinaya girmeden hamile kalınmaz. Ordan burdan artık spermler vajinaya doğru gidemez, vajina içinde bile zor hareket ediyor keretalar. Hele bir de sabah bi kere boşalmış adam spermler iyice azalmıştır. İkincisinde daha da azalmıştır. Ella bozmuştur regl döngünü bir şey olmaz ama yasmin al bi daha aklında soru kalmasınYa haklısınız laf söylemekte ama sizin kadar deneyimli veya bilinçli değilim özür dilerim emin olun akıllanmış sayılırım bu konuda tr şartlarına görw bilinçliyim bile insanlar geri çekilerek hamile kalmaktan korunuyor lütfen yapmayın
Bilinçli felan değilsin. Öyle olsaydın bu konuyu açmazdın. Şu hamile kalma işini bir biz çözemedik MaşaAllah her sürtünen hamileişte değildir insanlar buna inanıyor onlara kıyasla bilinçliyim diye dedim
ay iyi tamam be ilk deneyimimdi ve biraz pimpirikliyim internette her şey öyle olası anlatılıyor ki inanmamak elde değilBilinçli felan değilsin. Öyle olsaydın bu konuyu açmazdın. Şu hamile kalma işini bir biz çözemedik MaşaAllah her sürtünen hamile
teşekkür ederm çok tatlı yanıtınız içinYahu akıllanmana gerek yok. Sevişeceksen yine seviş de sperm vajinaya girmeden hamile kalınmaz. Ordan burdan artık spermler vajinaya doğru gidemez, vajina içinde bile zor hareket ediyor keretalar. Hele bir de sabah bi kere boşalmış adam spermler iyice azalmıştır. İkincisinde daha da azalmıştır. Ella bozmuştur regl döngünü bir şey olmaz ama yasmin al bi daha aklında soru kalmasınama seviştin diye sonra kötü hissedip sıkıntı yaşayacaksan onu da yapma
yanımda olmasaydı inanılmaz paranoyaya kapılırdım gerçekten ilk günlerde tek kalmak istemiyordumErkek arkadaşına maşşallah demeye geldim
Bu kapilmamis haliniz mi ? Yanınızda olduğu için demedim zaten, günlük performansı için dedim.yanımda olmasaydı inanılmaz paranoyaya kapılırdım gerçekten ilk günlerde tek kalmak istemiyordum
Önemli değil üzülüyorum sizin için hem topluma uyum sağlamak hem de isteklerinizi gerçekleştirmek istiyorsunuz. Herkes ya cesur ol ya da yapma diye yüzünüze bağırıyor ama bunun kolay olmadığı da açık. Keşke ülkemiz daha refah bir ülke olsa, erken yaşlarda ekonomik bağımsızlığını elde edip sevdiğiniz insanlarla evlenebilseniz de şu yaşadığınız şeylere gerek kalmasateşekkür ederm çok tatlı yanıtınız için