• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olabilir miyim lutfen yardim

2 3 gun var canim. Ama beklentim yok. Adet bekliyorum :(
Belli olmaz canim o ya insallah gelir bebis ya kizlar ben hamile oldugumu testle ogrendim biliyorsunuz gebe polikliniginde randevu dolmus ilk muayenem olacak bebegim icin kadin hastaliklari bakar dimi oraya aldim randevu sonucta kan testiyle belirlenmedi hamilelik

Merhaba benimde başımda var öyle bir durum var regl oldum az sürdü ama içinde hamile olduğuma dair hisler var test yaptım negatif çıktı karnımda ağrı var migdem bulanıyor neler oluyor lütfen banada yardım edin

Merhaba benimde başımda var öyle bir durum var regl oldum az sürdü ama içinde hamile olduğuma dair hisler var test yaptım negatif çıktı karnımda ağrı var migdem bulanıyor neler oluyor lütfen banada yardım edin
hamile olmayi istedigin icin beyninin yaniltmalari bunlar sana canim. Tahminimce psikolojik beklenen regl tarihinde olduysa regl hamile oldugunu dusunmuyorum. Lekelenme yani yerlesme kanamasi bebek rahme yerlesince olur cunku ve her kadin bunu yasamaz tatlim

Arkadaslar bende bisi sorucam cok sacma biliyorum ama sagdan soldan byle seyler duyunca panik oluyorum. Beni bilgilendirin lutfen. Prez. İle iliski sonrasi vajina ustune gelen spermle hamile kalma ihtimali nedir? :(

Arkadaslar bende bisi sorucam cok sacma biliyorum ama sagdan soldan byle seyler duyunca panik oluyorum. Beni bilgilendirin lutfen. Prez. İle iliski sonrasi vajina ustune gelen spermle hamile kalma ihtimali nedir? :(
vajina ustune bulasan spermle hamile kalinmaz vajina girisine bosalma olmadigi surece... cunku spermler hareketlidir hem de oldukca giristen kolayca yumurtaliklarina dogru ilerler ama sen ustune diyorsun sorun yok o zaman ayrica prezervatif oldugu zaman hicbir risk olusmaz canim

Kızlar yeni evliyim 16 aralıkta adet gormem gerekiodu 17sinde birlikte olduk hala adet olmadım ben simdi ne kadar beklemeliyim ne yapmalıyım? Adet gormeden o arada hamiş olmak mumkun mu lütfen yardım :-(

Kızlar yeni evliyim 16 aralıkta adet gormem gerekiodu 17sinde birlikte olduk hala adet olmadım ben simdi ne kadar beklemeliyim ne yapmalıyım? Adet gormeden o arada hamiş olmak mumkun mu lütfen yardım :-(
bir hafta kadar bekle kesin sonuc icin cunku sttesten de gecikebiliyor adet

Yani şöyle bişey var 17snde berabelk yasadık:)) yani bnm baya bi beklemem lazım sanırım:) benim merak ettgm o donemde hamile kalma olasılıgı var mı?

16'sında regl olmadığına göre belki de daha önceki bir tarihte hamile kalmış da olabilirsin. Belli mi olur? :)

16'sında regl olmadığına göre belki de daha önceki bir tarihte hamile kalmış da olabilirsin. Belli mi olur? :)
Simdi bişey dicem de gulmeyin:) 17sinde beraberlik yasadık ondan oncesi yok:) valla bilmemek ne kotuymuş sormya utandm :( benim dedgm gbi merak ettgm 16 kasımda adet oldum ya 16 aralıkta olmam lazımdı olmadım mesela hala adet olmadım ama birliktelikte hamile klma olasılığı var mı yani o surecte kalınablir mi adet gormden:)

Back