- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 448
aa ben de sevindim :) hayırlısı olsun canım kız - erkekDovmeye gerek kalmadi tatlim cok sevindi erkek kesin diye tutturuyor hatta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa ben de sevindim :) hayırlısı olsun canım kız - erkekDovmeye gerek kalmadi tatlim cok sevindi erkek kesin diye tutturuyor hatta
Daha 6 hafta 2 gunluk ya bebek :) belli olmaz dahaaa ben de sevindim :) hayırlısı olsun canım kız - erkek
Daha 6 hafta 2 gunluk ya bebek :) belli olmaz daha
Amin canim benim sende durumlar ne?kız erkek farketmez hayırlısı olsun demek istemiştim
2 3 gun var canim. Ama beklentim yok. Adet bekliyorumAmin canim benim sende durumlar ne?
Belli olmaz canim o ya insallah gelir bebis ya kizlar ben hamile oldugumu testle ogrendim biliyorsunuz gebe polikliniginde randevu dolmus ilk muayenem olacak bebegim icin kadin hastaliklari bakar dimi oraya aldim randevu sonucta kan testiyle belirlenmedi hamilelik2 3 gun var canim. Ama beklentim yok. Adet bekliyorum
hamile olmayi istedigin icin beyninin yaniltmalari bunlar sana canim. Tahminimce psikolojik beklenen regl tarihinde olduysa regl hamile oldugunu dusunmuyorum. Lekelenme yani yerlesme kanamasi bebek rahme yerlesince olur cunku ve her kadin bunu yasamaz tatlimMerhaba benimde başımda var öyle bir durum var regl oldum az sürdü ama içinde hamile olduğuma dair hisler var test yaptım negatif çıktı karnımda ağrı var migdem bulanıyor neler oluyor lütfen banada yardım edin
Haberdar et bizi canim umarim diledigin olmusturBu gün sonucu alicam inşallah belli olacak bugün
vajina ustune bulasan spermle hamile kalinmaz vajina girisine bosalma olmadigi surece... cunku spermler hareketlidir hem de oldukca giristen kolayca yumurtaliklarina dogru ilerler ama sen ustune diyorsun sorun yok o zaman ayrica prezervatif oldugu zaman hicbir risk olusmaz canimArkadaslar bende bisi sorucam cok sacma biliyorum ama sagdan soldan byle seyler duyunca panik oluyorum. Beni bilgilendirin lutfen. Prez. İle iliski sonrasi vajina ustune gelen spermle hamile kalma ihtimali nedir?
bir hafta kadar bekle kesin sonuc icin cunku sttesten de gecikebiliyor adetKızlar yeni evliyim 16 aralıkta adet gormem gerekiodu 17sinde birlikte olduk hala adet olmadım ben simdi ne kadar beklemeliyim ne yapmalıyım? Adet gormeden o arada hamiş olmak mumkun mu lütfen yardım :-(
Gerxi zaten senin bir hafta dolmus git eczaneden test al yapbir hafta kadar bekle kesin sonuc icin cunku sttesten de gecikebiliyor adet
Oncelikle allah razı olsun biri sonunda cevap verdi:) adet olcakmşm gbi agrılarım var ama anlayamadm biraz daha bekliyim olmazsa :)bir hafta kadar bekle kesin sonuc icin cunku sttesten de gecikebiliyor adet
Yani şöyle bişey var 17snde berabelk yasadık:)) yani bnm baya bi beklemem lazım sanırım:) benim merak ettgm o donemde hamile kalma olasılıgı var mı?Gerxi zaten senin bir hafta dolmus git eczaneden test al yap
Yani şöyle bişey var 17snde berabelk yasadık:)) yani bnm baya bi beklemem lazım sanırım:) benim merak ettgm o donemde hamile kalma olasılıgı var mı?
Simdi bişey dicem de gulmeyin:) 17sinde beraberlik yasadık ondan oncesi yok:) valla bilmemek ne kotuymuş sormya utandm benim dedgm gbi merak ettgm 16 kasımda adet oldum ya 16 aralıkta olmam lazımdı olmadım mesela hala adet olmadım ama birliktelikte hamile klma olasılığı var mı yani o surecte kalınablir mi adet gormden:)16'sında regl olmadığına göre belki de daha önceki bir tarihte hamile kalmış da olabilirsin. Belli mi olur? :)
Haberdar et bizi canim umarim diledigin olmustur